Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Usiadła sobie wygodnie z powrotem pod grzejnikiem, ale tym razem z gorącą herbatką, po czym sprawdziła czy przyszły jakieś nowe wiadomości od kogokolwiek.
Hm… Nie, żadnych nowych wiadomości od kogokolwiek.
Puściła sobie ulubiony utwór - “Helpless” z musicalu Hamilton i przy akompaniamencie muzyki napiła się herbaty. Dobra herbatka. //Apropos Hamiltona… Bronx? Tak z okazji Walentynek odpisik? :'>
Puściła sobie ulubiony utwór - “Helpless” z musicalu Hamilton i przy akompaniamencie muzyki napiła się herbaty. Dobra herbatka.
//Apropos Hamiltona… Bronx? Tak z okazji Walentynek odpisik? :'>
// Tak jak to jest twój ulubiony wątek, tak jak mam przy nim próżnię w głowie. // Znaczy, słodka byłaby lepsza, ale taka też nie jest zła.
Dokładnie! //No nei :<
Dokładnie!
//No nei :<
To nie koniec świata.
A nawet gorzka herbatka jest dobra. //A ja smutam :'<
A nawet gorzka herbatka jest dobra.
//A ja smutam :'<
Andrzej_Duda pisze:// Tak jak to jest twój ulubiony wątek, tak jak mam przy nim próżnię w głowie. // // tym tokiem rozumowania, co najmniej 4 z 7 moich wątków są moimi ulubionymi xD
Andrzej_Duda pisze:// Tak jak to jest twój ulubiony wątek, tak jak mam przy nim próżnię w głowie. //
// tym tokiem rozumowania, co najmniej 4 z 7 moich wątków są moimi ulubionymi xD
Z czekoladą w sumie tak samo.
Racja! Napiła się znowu. //Chcem Bronx na Walentynki.
Racja! Napiła się znowu.
//Chcem Bronx na Walentynki.
Jest coraz lepiej z każdym łykiem.
Aż w końcu dopiła do końca.
Chyba nie ma zbyt ochoty na drugą.
Raczej nie.
Co by tu jeszcze porobić?
Hm… Może poczytać książkę?
O, to jest dobry pomysł!
Poszukała książki w swojej walizce.
Jaka to powinna być książka?
Ogrody Wiecznej Wiosny może? To jedna z książek, które spakowała.