Kącik growy
-
Rozmowy głównie o grach, nieważne czy komputerowych, planszowych, papierowych czy też bitewnych
-
Myślę o spytaniu swoich kumpli z jednego z serwerów na Discordzie, czy powinniśmy kontynuować naszą kampanię D&D, którą rozpoczęliśmy ponad trzy miesiące temu. Wtedy DM musiał zrobić przerwę ze względu na obowiązki, a grało się bardzo przyjemnie.
-
A ja muszę w końcu wrócić do RPG’ów…
Bo od prawie 2 lat miałem okazję zagrać tylko jedną, krótką i niekompletną sesję.
I to jako MG. -
Oho. To nieźle tam masz. Ja być może w wakacje powróce do Mount & Blade: Warband, aczkolwiek chciałem sobie zakupić Mordhau. Z resztą, mogę opowiedzieć taką ciekawą historię, która wydarzyła mi się w niedawno zakończonej (a właściwie to zamkniętej kampanii, ponieważ DM nie widział sensu jej kontynuacji).
Grałem sobie akurat człowiekiem wojownikiem z pierwowzorem bojowym czempiona i postanowiłem sobie zakupić kilka piw. Ze względu na ilość złota, jaką wydałem (gdzieś do 5 monet złota), otrzymałem ponad 40 kufli piwa. Oczywiście wypiłem je sam i DM nakazał mi wykonać rzut na Wytrzymałość.
Obawiałem się, iż moja postać może zginąć od takiej dawki alkoholu, ale postanowiłem, że rzucę, bo trzeba ponieść konsekwencje swoich czynów.Wyrzuciłem naturalne 20. Cholerne naturalne 20. Zarówno ja, jak i DM i koledzy byliśmy zaskoczeni wynikiem rzutu i przez to otrzymałem niewrażliwość na alkohol. Gdyby ta kampania przetrwała dłużej, to być może wygrywałbym zawody na picie alkoholu z krasnoludami.
-
Ma ktoś Switcha?
-
W Polsce?
-
Oj marudzisz, chyba aż tak źle nie jest…? Bulwa chwalił się, że jego kumpel kupił tę obrzydliwą miniaturkę Playstation, więc jakieś nadzieje są.
-
Może będzie jedna z 10 osób która posiada Switcha w Polsce na tej stronie
-
To ktoś w Polsce ma Switcha?!
-
Mój znajomy ma switcha xD
-
A właśnie, po jutrze podobno ma się zacząć letnia wyprzedaż na Steam. Jestem gotów pożegnać wszystkie moje oszczędności, nie wiem, jak wy.
-
Akurat pojutrze będę mógł dodać 50 złotych na konto Steam
-
Ja mam nadzieję, że 50 zł będzie mi starczyć na Mordhau ze zniżką.
-
Mam nadzieje że za 3 dychu coś fajnego kupię…
-
Y, Mati. Na przeciwko Renomy masz sklep Cex. Tam mad gry po 5zl lol
-
No scam?
-
100% legit
-
Jakby coś, to jest już Letnia Wyprzedaż Steam, ale sam Steam nie działa
-
Dokładnie. Tylko Sklep Steam nie działa, zaś reszta już tak.
-
Update: Sklep Steam już działa! Tak jakby.
-
@Pan-Hejter No scam, normalne pudełkowe wersje. Można tam serio antyki znaleźć za niemalże friko
-
Chuja dostaniecie, a nie Mordhau, kupcie lepiej Yakuze 0