Powierzchnia Homeworldu
-
-
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
//Andrzej mi zezwolił na rozpoczęcie, także… //
Podczas, kiedy Homeworld funkcjonował jak zwykle, w jakiejś “ciemnej uliczce” otworzył się zielony portal, z którego wyszedł Rick, a za nim - wypluty Morty, wywalając Ricka na podłoże.
-Ku*wa, Morty, weź uważaj na drugi raz jak wchodzisz do portalu. Co ja jestem, twoja poduszka? -rzekł lekko zażenowany Rick, zrzucając z siebie Morty’ego i wstając, a następnie obtrzepując się z syfu. -
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
Spie**oleniec zarywa noce na trzepaniu konia do filmów dokumentalnych o żółwiach morskich a potem przysypia na “przygodach”. Ale, jako iż Rick, mimo bycia chlejusem i narkomanem, nie na darmo jest nazywany najmądrzejszym człowiekiem jaki żył. Wyjął z wewnętrznej kieszenj jego laboratoryjnego fartucha strzykawkę z adrenaliną zmodyfikowaną, by miała działanie natychmiastowe po wstrzyknięciu i zrobił zastrzyk Morty’emu. Teraz on na 200% się zbudzi.
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
Kosmo-koks, i to jak nic…no cóż. Na drugi raz schowa torbę gdzie indziej.
Z obliczeń to Morty powinien maksymalnie się zbudzić za 20 minut i 14 sekund…trochę to ku*wa potrwa.
Odciągnął Morty’ego gdzieś by się nie rzucał w oczy, a następnie dobył pistoletu laserowego z wewnętrznej kieszeni fartucha po czym nieco się oddalił i lekko się wychylił za ściany by się rozejrzeć. -
-