Bronx [NOWY JORK] [ZIEMIA]
-
Historyjka
//Nie identyfikuję się z płcią żeńską.
//Raczej: pl.m.wikipedia.org/wiki/Winkte -
-
-
-
-
-
Historyjka
//KNP na przykład. Ale chodzi mi o poglądy, nie konkretne organizacje. O ludzi. Żyję w otoczeniu skrajnie prawicowym i mam serdecznie dość wypominania mi, że urodziłam się dziewczyną, że z takiego związku nie będzie dzieci, że to można leczyć i że mam iść się wyspowiadać, a najlepiej od razu do egzorcyzmu. Wiem, że prawica i katolicyzm nie są tożsame, ale wiele poglądów prawicowych zahacza o właśnie kościół niestety. Nawet niekoniecznie ze względu na autentyczną wiarę polityków, wielu do swojej doktryny wprowadza wiarę, bo to niejako kupuje głosy starszych ludzi podatniejszych na manipulację i ślepo zapatrzonych w kościół. Taki jest mój punkt widzenia. Nie jestem skrajnie lewicowa, bo nie popieram wielu rzeczy związanych z lewicą, ale bliżej mi na lewo niż na prawo. Także ten. Btw, może lepiej przenieść się na priv, bo spam.
-
Brodacz
//Wiem, że chodzi Ci o poglądy. Cholernie nietolerancyjne, a może po prostu tradycyjne i prorodzinne co? A poza tym ja widziałem więcej starszych, podatnych na manipulację ludzi na wiecach lewicowych, patrzyłem na materiały niezależnych stacji. A co do priva, tak w sumie to ja nie lubię dyskutować o polityce.//
-
-
Brodacz
//Ha ha ha, ha ha ha. Kto tu jest pełen nienawiści? Prawica chce po prostu podtrzymać naród polski w istnieniu, a do tego potrzebni są dziedzice Polski, więc dzieci, a dzieci rodzą się tylko ze związków dwupłciowych. Jeśli napiszesz coś o adopcji to ktoś musiał to dziecko spłodzić i ktoś urodzić, a może zrobili to jak byli za młodzi i nie czuli się na siłach być rodzicami, dlatego je oddali, ale na pewno nie dla tego żeby ubiegali się o to dziecko dewianci i je molestowali w swoich domach.//
-
Historyjka
//TY jesteś pełen nienawiści. Co to za poje**ny pomysł, że kochająca się para, która przez płeć nie może mieć dzieci będzie molestowała dziecko z adopcji?! Chyba ci na mózg padło, to normalni ludzie przecież. Homo nie równa się ku*wa pedofil. Lecz się na nogi, bo na mózg za późno. Skąd w ogóle takie brednie?!
-
-
-
-
-
-
Historyjka
//On twierdzi, że najwięcej molestowań jest w rodzinach homoseksualistów. No co to ku*wa za brednie ja pytam, bycie homo nie równa się byciem pedofilem, ja sobie wypraszam, czuję się w tym momencie obrażona. Urodziłam się dziewczyną i mimo iż się nią nie czuję to jednak się nią urodziłam i mam dziewczynę. Czyli jego zdaniem jestem je**nym pedofilem, tak?!
-
-
-
Brodacz
//Płcie są dwie, jestem konserwatystą i tradycjonalistą i ,choćbym wsadził ch*ja w blender, nie zrozumiem co to gender." To liberałowie się cały czas rzucają na marsze, a idź na ich wiec jako niezależny dziennikarz, który robi informacje ze wszystkiego, to właśnie lewica go wywala i na niego klnie.//