Roma; Włochy; Ziemia
-
Lęgowisko przestępczości. Kraj najpotężniejszych organizacji mafijnych i miasto, do którego wszystkie drogi prowadzą. Znajduje się tu między innymi siedziba niejakiego “Dantego” (pseudonim powstał od jego niemal dantejskiego okrucieństwa). Mafioza zajmujący się głównie przemysłem narkotykowym i handlem żywym towarem. Ostatnio ma nowy nabytek, przeznaczony dla jego prywatnego użytku… Wielu takich okazów nie ma na świecie. Prawdziwa Perła!
- Dokąd mnie zabieracie? Gdzie jest pani Bullet? Puszczajcie mnie! - Miodowa Perełka udawała silną, ale w rzeczywistości była przestraszona, kiedy pomniejsi mafiozi prowadzili ją do “szefa” do którego od teraz miała należeć. Nie wiedziała co się dzieje. Nie wiedziała, że łaskawa Rebecca Bullet w rzeczy samej sprzedała ją mafiozie. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
Przed sobą zobaczyła… No tak gruntownie to niezbyt dużo zobaczyła. Perełka obecnie jest w ciemnym pomieszczeniu, w którym jedyne źródło światła - lampka biurowa małej mocy - oświetla twarz gangstera, który najprawdopodobniej stał się nowym właścicielem Perły.
-Witam… - powiedział dość cicho, zachowując twarz pokerzysty. -
-
-
-
-
-
-
-