Statek Niebieskiego Diamentu
-
-
Woj2000
Pojawia się tutaj po użyciu kieszonkowego teleportu Bill Dewey wraz z Niebieską Diament, Niebieską Perłą i swoją Perłą.
-
MrocznyK
Odsunęła się od Deweya
- dziękuję… - wzięła swój panel i sprawdza na radarach/skanerach gdzie też może być Żyrafa
-
-
Andrzej_Duda
Mroczny:
Na… Ziemi. Ale Perła ma odczucia, że nie wróci tam nawet dla swojej Diament.
Woj:
Owszem, dalej się tuli.
-
MrocznyK
No faktycznie, nie uśmiecha jej się tam lecieć…
Ale nie może patrzeć na swój Diament w takim stanie…- Moja Diament, sądzę, że ta informacja Diament zainteresuje… - sprawdza, czy nie wykryto nic jeszcze
-
Woj2000
Bill tymczasem zwrócił się się do wciąż tulącej go Niebieskiej:
-Może lepiej to sprawdzisz… - oznajmił, pokazując jej Niebieską Perłę z wiadomością.
-
Andrzej_Duda
Woj i Mroczny:
Diament odwróciła głowę, dalej leżąc w ramionach Deweya. Wciąż jest widocznie smutna, wygląda na to, że źle i to bardzo źle zniosła zniknięcie Żółtej.
-
Woj2000
To zrozumiałe. Dewey sam się przekonał, jak one były ze sobą blisko. Ba, nawet dwa razy je pogodził!
Lecz tymczasem Bill patrzył na Perłę, oczekując wraz z Diament na wieści.
-
-
Woj2000
-Na Ziemi?! - odpowiedział zdziwiony, po czym mruknął - Widać, najciemniej pod latarnią…
Jednocześnie spojrzał się Diament, by zobaczyć jej reakcję na tą wieść.
-
-
-
-
-
-
Woj2000
Tymczasem Dewey ponownie wyciągnął teleporter i ustawił kurs na Ziemię.
-A swoją, drogą? Gdzie dokładnie ją wykryło? -zapytał się Niebieskiej Perły - Przecież Ziemia jest dość duża…
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Woj2000
Dewey zaciekawił się, słysząc tą nazwę.
-O! Moje miasto! - oznajmił wesoło do Perły, po czym zwrócił się do Diament - Znam okolicę, to znajdziemy ją migiem!
-
-
-
Woj2000
Tymczasem Dewey zwrócił się wesołym tonem do Niebieskiej:
-Widzisz? Zaraz naprawimy jedną rzecz.
-
MrocznyK
- zmieniła pozycję na jakieś “prerie w pobliżu Beach City”
a wielkiej fuzji radary nie znajdują?
- zmieniła pozycję na jakieś “prerie w pobliżu Beach City”
-
Andrzej_Duda
Woj:
Niebieska zawisła na szyi Billa.
-Cieszę się, że tu jesteś.
Mroczny:
Niestety, najwidoczniej fuzja ukradła jakieś urządzenie maskujące albo ma moce związane z maskowaniem.
-
-
Woj2000
No, były burmistrz nie spodziewał się aż takich czułości od swojej kosmicznej kochanicy. Ale nie narzekał na to zbytnio.
-A ja się cieszę, że mogłem się z tobą ponownie spotkać, Niebieska. - oznajmił spokojnie i z uśmiechem, dotykając dłonią jej policzka (i próbując jednocześnie nie myśleć, jak bardzo pedofilsko to wszystko wygląda)- Szkoda tylko, że w tak niefortunnej sytuacji…
-
Andrzej_Duda
Mroczny:
Nie za bardzo, niestety (albo stety).
Woj:
-Bardzo niefortunnej… Najważniejsze jest to, że są tutaj obie osoby, które są na mnie na drugim miejscu ex aqueo pod względem tego jak je kochane. Czyli moja Perełka i ty…
-
MrocznyK
Wewnętrznie się wścieka, że jej Diament kocha jakąś istotę organiczną poznaną nieznaczny czas temu tak samo, jak ją.
Przy okazji patrzy, jak pedofilsko to wszystko wygląda- niestety nie udało mi się namierzyć Fuzji…
-
Woj2000
-Naprawdę miło mi to słyszeć - powiedział raźnie, po czym czując, że wisząca mu na szyi Niebieska już mu trochę ciąży, dodał: - Swoją drogą, chyba naprawdę potrzebowałaś tych czułości…
-
Andrzej_Duda
Mroczny:
Perła została zignorowana.
Woj:
-Bardzo. A teraz…-Niebieska odwróciła się do swojej Perły-Moglibyście mnie przytulić jednocześnie?
-
Woj2000
-No… dobrze - powiedział nieco zaskoczony propozycją, po czym podszedł wraz z nią w pobliże Niebieskiej Perły.
-
-
Woj2000
Dewey też czuje się nieco niezręcznie. Wydaje mu się, że ta Niebieska Perła może być… zazdrosna o swoją panią? Czyżby kochała ją tak samo jak jego Perła kocha go?
-
MrocznyK
Czyżby to był idealny moment na wbicie mu włóczni z Vibranium w plecy? HMM
Tja, sie tuli to Pańci i tej istoty organicznej
-
Andrzej_Duda
Mroczny:
BYĆ MOŻE.
Woj:
Na to wygląda. Kocha swoją panią, ona ją, aż tu nagle przychodzi podstarzały koleś i jest przez Niebieski Diament kochany tak samo jak osoba, która jej służyła tysiące lat.
-
Woj2000
//Niech Nieśmiała tak nie narzeka. W końcu to ona sfuzjowała się z Pańcią, nie stary pierdziel//
Taki już chyba urok podstarzałych kolesi.
Bill nadal tak stoi i z Niebieską na szyi i czuje, że coraz bardziej mu ciąży. Jednak postanawia zaczekać, aż te czułości się skończą.
-
MrocznyK
// zacznijmy od tego, ze Stary Pierdziel nie ma jak się zfuzjować z Niebieską Pańcią
Program zazdrość.exe zużywa najwięcej RAMu
-
-
-
Andrzej_Duda
Mroczny:
Należy włączyć menadżer zadań i przez niego wyłączyć “Dewey.exe” aby zwolnić RAM.
-