Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ee… Po prostu Niebieska Perła?
jakiś konkretny odcień?
Jasnoniebieska.
meh jesteś… Niebieską Perłą, jak ja… - powiedziała po chwili namysłu a l e w y c z e r p u j ą c a o d p o w i e d ź
meh
-Aha… ŁEEEEE NIE JESTEM WYJĄTKOWA
eee na HW przecież nie ma Niebieskich i Żółtych Pereł, skoro to kolory zarezerwowane dla Di, prawda? jesteś wyjątkowa! jesteś jedną z nielicznych Pereł stworzonych przez samą NIEBIESKĄ DIAMENT
eee na HW przecież nie ma Niebieskich i Żółtych Pereł, skoro to kolory zarezerwowane dla Di, prawda?
-ALE TY TEŻ JESTEŚ NIEBIESKĄ PERŁĄ, WIĘC NIE JESTEM JEDYNĄ W SWOIM RODZAJU ŁEEEEE
ale ja jestem stworzona przez Biała Diament, a nie Niebieską…
-Chlip chlopKim jest Biała Diament?
Mamą Mojego Diamentu… coś w stylu boga, ale Klejnot
-Mogę ją poznać? UwI
będzie ciężko, bo siedzi gdzieś w Homeworldzie i jest cały czas zajęta uwu
-I tak chce ją poznać uwu
kiedyś na pewno ja poznasz, jako Perła Niebieskiego Diamentu uwu
-A ty kim jesteś? UwU
Perłą Niebieskiego Diamentu uwu a Ty jesteś moją siostrą… chociaż skoro i ja i moja Diament zostałyśmy stworzone przez Białą, to jesteś Moją Siostrzenicą, a Moja Diament jest Moją Siostrą ultra uwu
Perełka ma laga mózgu.
pat pat po główce spojrzała się pytającym wzrokiem na Pańcię, żeby po jej minie wydedukować, czy jej tok rozumowania jest poprawny
Jej mina aktualnie jest nieodczytywalna.
że ma poker face’a, czy jest bez twarzy? ;-;