Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Tanzanit tego nie skomentowała.
Zamyślił się. Co za szajs by wywołał takie malfunkcje?
Nie wiadomo, ale siłę rażenia musi mieć niezłą.
Ta. Fajna byłaby z tego broń.
Zakładając, że jest to przedmiot…
Ta…ewentualnie jak to coś żywego to zniewoli to i posłuży tym jako żywa broń.
Nie licząc tego, że Forsteryt może zabić nawet dziecko na rowerze, to tak, dobry plan.
W8, odzyskał siły skoro może zaciukać z łatwością dzieciaka?
Miałem na myśli, że to dzieciak na rowerze może zaciukać Forsteryt.
Andrzej_Duda pisze:Nie licząc tego, że Forsteryt może zabić nawet dziecko na rowerze, to tak, dobry plan. HmMmM -…ciekawe, co to jest takiego…
Andrzej_Duda pisze:Nie licząc tego, że Forsteryt może zabić nawet dziecko na rowerze, to tak, dobry plan.
HmMmM -…ciekawe, co to jest takiego…
// No dobrze, to zdanie jest napisane w dwuznaczny sposób, ale ja to pisałem w kontekście tego, że Forsteryt może zostać zabity przez dziecko na rowerze. // -Nie wiem, ale mam nadzieję, że przestanie działać.
-Szczerze to ja też. Nie widzi mi się zbytnio babrać w kablach systemu.
-I tu się rozumiemy, kochanie.
-Tak. Właściwie…to chyba się rozumiemy w prawie każdym aspekcie.
-Nie zgodzę się z tym, wiesz dlaczego?
-Czemu?
-Bo nie zgadzam się z zabijaniem dla.zabijania.
-Egzystencja więźniów w celach jakoś temu zaprzecza. -odparł.
-Moi więźniowie to zdrajcy Homeworldu, któremu jestem wierna. A więc zabijam ich i torturuję dla sprawiedliwości.
-A czy ktoś powiedział że zabijam dla zabawy? Też morduję organiczne istoty i przeciwnych rządów Homeworld.