Posiadłość Kevina
-
-
-
ThePolishKillerPL
Jak najbardziej.
Po namierzeniu nie pozostało mu nic innego jak zbombardowanie ich pociskami.
//Wyrzutnia Forsteryta be like
https://youtu.be/hr9YQj8D3ao -
-
-
-
-
-
Woj2000
-Tak, stało się. Wiele osób próbowało cię skrzywdzić. A ja nie chcę już więcej dopuścić, by coś ci się stało. Dlatego… musimy stąd wyjechać w bezpieczne miejsce, gdzie nikt nas nie znajdzie i będziemy mogli żyć w spokoju. Z dala od Klejnotów, z dala od Diamentów, z dala od Homeworld, z dala od wszystkich niebezpieczeństw. By nikt ciebie już nie skrzywdził. - mówił zdeterminowany, jednocześnie łagodnie podnosząc jej głowę, by mogła spojrzeć mu w oczy, gdy on to mówił.
-
Andrzej_Duda
Diamencik ze smutną miną wysłuchała tego co Kevin miał jej do powiedzenia, ale na końcu się uśmiechnęła i po kilku sekundach przytuliła Kevina.
-Kocham pana. - rzekła rozczulonym tonem do swojego opiekuna.
Dopiero teraz Kevin zobaczył, że Diamencik całkiem zmieniła swój wygląd. Zmiana o 180°. -
-
Andrzej_Duda
Diamencik objęła Kevina tak bardzo jak mogła to zrobić swoimi rączkami. Teraz najważniejsze jest to, żeby Mały Promyczek czuł się szczęśliwy oraz miał wszechogarniające poczucie bezpieczeństwa.
-A może panu zaśpiewać? Duża Biała Diament mnie nauczyła zanim chciała mnie skrzywdzić! - zaproponowała spontanicznie, trochę psując klimat. -
-
-
-
Andrzej_Duda
Diamencik odsunęła się trochę, odchrząknęła i zaczęła “śpiewać”.
https://youtu.be/M3iJX5DvZlc
Kevin po tym wszystkim poczuł się… Nieswojo. -
-
Andrzej_Duda
Diamencik pokiwała głowa do góry i do dołu.
-W porządku, proszę pana. Ja też się dziwnie czułam jak Duża Biała Diament mi to śpiewała. Jak już mnie nauczyła, to powiedziała, żebym tak śpiewała jak jakiś Klejnot mnie atakuje. - odpowiedziała Diamencik, a następnie zaczęła grzebać w pelerynce i wyciągnęła z niej… Drugą pelerynkę. Jest zwinięta w rulonik - Duża Biała dała mi jeszcze drugą pelerynkę. Może pan ją pierwszy obejrzeć? Jest strasznie chropowata i boję się, że to jakaś pułapka na mnie. - powiedziała, podchodząc do Kevina i wyciągając ubiór w jego stronę. -
-
Andrzej_Duda
Z początku wydawało się, że jest to replika 1:1 pelerynki Diamenciku. Jest wewnętrzna strona przypominająca kosmos, usłana niby-gwiazdkami… Ale potem Kevin zobaczył, że te “gwiazdki” to malutkie odłamki roztrzaskanych Klejnotów ułożone tak, żeby przypominać gwiazdy na nocnym niebie. Kevinowi się zrobiło trochę niedobrze…