Zlepek [ZIEMIA]
-
Miliony roztrzaskanych Klejnotów połączonych w wielkie monstrum, które w razie regeneracji może zniszczyć całą planetę…
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
-I pomyśleć, że ja to nadzorowałem…aż mi się zbiera na wymiotowanie plazmą. Anyway…pamiętam chyba, że Zlepek miał jeden, jedyny punkt - zwykły cios ostrzem i cały Zlepek się rozpada na miliony odłamków Klejnotów, które zostały z sobą złączone mimo woli.
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
-Musimy ją podzielić na miliony kawałków. Ta świadomość to tzw. Fałszywy Umysł. Efekt uboczny Zlepków - zdesperowane klejnoty są kontrolowane przez ten najsilniejszy w Zlepku. A teraz…choć. -udał się na miejsce, o którym wcześniej wspominał.
-
Andrzej_Duda
-Nie wiem czy o będę w stanie zrobić. Odczuwam wobec tego czegoś coś w rodzaju… Troski.
-
ThePolishKillerPL
-NIE DAJ SIĘ TEMU OMAMIĆ. TO JEST ZDOLNE DO KONTROLI UMYSŁU. -wziął ją za dłoń i poszedł z nią na owe wrażliwe miejsce.
-
-
-
Andrzej_Duda
-Przeniosę Zlepek na powierzchnię i pomniejszę ją takim skromnym prezentem od Duszy sprzed kilku milionów lat.
-
ThePolishKillerPL
-Ale te klejnoty, one…cierpią. Musimy…uwolnić je. Dusza tego chciała. Ja tego chcę.
-
-
ThePolishKillerPL
-Zostaw to mi. -prowadził ją dalej, aż w końcu dotarli na miejsce słabego punktu.
-Ty uczynisz honory czy ja mam to zrobić?
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
Kosmos teleportuje Forsteryt, Zlepek i siebie na pole.
// www.grupy.jeja.pl/topic,63948,pole.html //