Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kuba, ty odpisujesz teraz we wszystkich PBF’ach, czy co?
Coś w tym stylu.
Skwarek218 pisze:Kuba, ty odpisujesz teraz we wszystkich PBF’ach, czy co? W Elarid, w innych odpisałem wcześniej. To teraz przyznaję, że tak, dobrze mówiłeś, 20 dolarów za gram, wtedy myślałem, że tam jest kilogram i coś mi nie grało.
Skwarek218 pisze:Kuba, ty odpisujesz teraz we wszystkich PBF’ach, czy co?
W Elarid, w innych odpisałem wcześniej. To teraz przyznaję, że tak, dobrze mówiłeś, 20 dolarów za gram, wtedy myślałem, że tam jest kilogram i coś mi nie grało.
Czy polski zabójca musi wpi***alać przekleństwa w narrację?
Kto wolnemu zabroni?
Nikt, jednak nie jest to ani estetyczne ani sensowne i nie urozmaica w żaden sposób wypowiedzi
^
Kiedy zawsze miałeś coś do roboty (w PBF’ie) a teraz musisz czekać do 20 (też w PBF’ie)
co
No o dwudziestej jest spotkanie z Samuelem.
No tak.
A ja rozkminiam ile w Underworld kosztuje ładunek C4 i pistolet z tłumikiem + 2 magazynki do niego.
Wszystko? 1200$.
Ej Bóbr, chodź na Steama.
ThePolishKillerPL pisze:A ja rozkminiam ile w Underworld kosztuje ładunek C4 i pistolet z tłumikiem + 2 magazynki do niego. A, i jeszcze jedna sprawa. Pistolet to Browning High Power.
ThePolishKillerPL pisze:A ja rozkminiam ile w Underworld kosztuje ładunek C4 i pistolet z tłumikiem + 2 magazynki do niego.
A, i jeszcze jedna sprawa. Pistolet to Browning High Power.
Tylko pytanie gdzie to kupić.
W sklepie z bronią, jeżeli masz licencję. A prawdopodobnie masz, bo przecież jesteś ochroniarzem w banku.
Bardziej mnie zastanawia kwestia C4.
Może w Slumsach, ale raczej nie, bo tam nikt nie miałby aż takiego sprzętu.
Jeśli to groźba to pamiętaj że mam miotłę