Głosowanie#4
-
Jakaś estetyka musi być by wyglądało ładniej, przyjemniej i zachęcało ewentualnych nowych graczy. Oraz żeby to sprawiało
słuszne zresztąwrażenie profesjonalizmu. Vader może sobie wkładać nowe rzeczy do fabuły, ja się zajmę ładnym wyglądem tego wszystkiego. No a Kubuś klasycznie zatwierdza bądź odrzuca propozycje. :V -
Właśnie dlatego najbardziej estetyczny jest sam napis, zwłaszcza gdy jego jedyną reprezentacją jest obrazek wielkości czyjegoś avatara tutaj. Gdyby rzeczywiście po kliknięciu na daną grupę dałoby się zobaczyć jakiś jej banner, to może byłoby to wszystko warte zachodu. Mam tutaj na myśli wejście do grupy poprzez stronę główną, a nie używanie zakładki grup, która przenosi do tak naprawdę niczego, bo pokazuje tylko listę członków, opis grupy i historię odpisów we wszystkich grupach.
-
Jedno nazywaj pbfem lub kategorią. Będzie czytelniej, jeżeli chodzi o zrozumienie. I na przyszłość się przyda.
-
Jeśli to brzydko wygląda to cmoknijcie mnie w dupę.
-
Mamrocze intensywniej
-
@Bzdurek Fakt, obecnie jestem zadowolona tylko z czwórki, ale nie zmienia to faktu, że się starałam. :v
-
Może tak w końcu zakończyć te głosowanie i zmienić awatar na ten zwycięzcy?
-
Przecież jeszcze nie wygrałem.
-
Tak, zrobię to dzisiaj.
-