Logo

Wieloświat

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Użytkownicy
    • Grupy

Ważniejsze postacie spoza Talii.

Black Wonderland 2.0
    1
    4
    194
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Abbey
      Abbey Black Wonderland Mistrz Gry ostatnio edytowany przez

Tu wstawię krótkie opisy i zdjęcia postaci, które spotkaliście w grze, a odegrały ważniejszą role w danej rozgrywce.

Ze mną jest jak z polską biurokracją, złożysz wniosek 5 razy a i tak mi wypadnie z głowy.

Abbey 3 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
      • Abbey
        Abbey Black Wonderland Mistrz Gry @Abbey ostatnio edytowany przez Abbey

8d76e912ba4167cbaafc4a64e1364356.jpg
        Caer
        Caer to przebiegła i niezbyt cierpliwa dziewczyna, którą pasjonuje fizyczność. Potrafi momentalnie przejść do rzeczy. Być może kiedyś chwaliła się, że poznała bliżej niesławnego Lawrence’a Norrysa Seniora, jednak o znajomości z Juniorem prawdopodobnie tak często wspominać nie będzie. W końcu nie każdy może to zrozumieć, prawda?

Ze mną jest jak z polską biurokracją, złożysz wniosek 5 razy a i tak mi wypadnie z głowy.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
        • Abbey
          Abbey Black Wonderland Mistrz Gry @Abbey ostatnio edytowany przez

Avocado_Artists-Maurice_Sinclaire_-1-3.jpg
          Likho
          Spotkać leszego w Krainie Czarów to coś niezwykłego. Spotkać leszego, który na dodatek jest Jokerem? Wydaje się to jeszcze dziwniejszym. Stosunkowo młody Władca Lasu dość łatwo nawiązuje kontakty z innymi i jest ogółem przyjaźnie nastawiony do świata.

• Abbey
            Abbey Black Wonderland Mistrz Gry @Abbey ostatnio edytowany przez

9b10789ab2ea91cd64d87ccacb317e1c.jpg
            Kiara
            Recepcjonistka jednego z dońskich hotelików. Interesuje się malowaniem, uwielbia widok dońskiego jeziora i ponoć poznała kogoś specjalnego. Nie cierpi wampirów, ma sporo powodów.

• Pierwszy post
              Ostatni post