Ognisko
-
Temat do rozmów o wszystkim i o niczym…
-
Piechuur
-
Witam nowych członków parafii znaczy się grupy
-
Heloł!
-
Witam
-
Oficjalnie witam nowego plebanina @theslowestfootintheeast
-
Niech proboszcz się nie martwi, ja skutecznie przekonam wszystkie babcie do tego, żeby wrzuciły pieniądze na tacę.
-
Tak trzymać
-
Władca Złotobrzegu przyjmuje najemników do walki z nie-ludźmi?
-
@Radiotelegrafista
Przyjmuje najemników, jako że Złote Komando jest coraz większym problemem. -
@Radiotelegrafista napisał w Ognisko:
Władca Złotobrzegu przyjmuje najemników do walki z nie-ludźmi?
Nie rób głupstw kolego mam cię na oku ty szowinistyczny nienawidzący nieludzi człowieku
-
-
@Radiotelegrafista Rasizm? Dla mnie baza.
-
Nie wygłupiać się inaczej się pogniewamy
-
Rasizm to poważne przestępstwo, a przestępstwa są dla nieludzi
-
Jak dobrze, że najemnicy mogą działać jak służby porządkowe. O, tu nawet mam fajny utwór do wybijania takich Cwelfów czy innych nieludzkich parszywców.
Ustaška se Vojska Diže - Marching Song of the Croatian Revolutionary Organization (Re-Upload) – 02:38
— SynarchistBall Mexico -
@theslowestfootintheeast ogarnij się ziomek
-
Jestem ogarnięty, w rasizmie przeciwko Elfom, to znaczy Cwelfom, nie ma nic złego.
-
Rasizm to zło
-
Ten przeciwko Cwelfom jest obiektywnie dobry.
-
@theslowestfootintheeast się mnie boi jak tylko do niego napisze to opuszcza pokój co za tchórz xd
-
Tak, a o co chodzi?
-
słabeusz z foota
-
Ej, chyba mamy remis w tym pojedynku. Tak mi się wydaje.
-
@Maslak Nie no, taki trochę słaby oponent. Słabe ma te kontry.
-
Zwycięstwo zarówno nad orkiem i thefootem
-
-
Zablokowałem thefoota przez co nie mógł mi odpisać na wiadomość i nie widzę jego wiadomości
-
Prostak z niego
-
Tak trzeba żyć
-
Geniusz ucieczki z Ciebie.
-
No i tym samym przegrał wojnę, kek.
-
Ja to bym wolał zobaczyć nowe postacie zamiast wojny.
-
W weekend się tym zajmę, obecnie jestem zajebany studiami i mało co mogę zrobić w kwestii tworzenia nowych postaci.
-
Mój troll nie powinienem się topić kurwa nie wiem skąd to mistrz gry wziął wam nie nazwałbym go mistrzem gry ale nie powinien się topić tylko normalnie pływać nigdzie nie napidałem że trolle się topią po wejściu do wody ja pierdole co za mózgi jedne sobie same wyciągają co chcą z wszystkiego co nie jest napisane nosz kurwa
-
Mój troll nie powinienem się topić kurwa nie wiem skąd to mistrz gry wziął wam nie nazwałbym go mistrzem gry ale nie powinien się topić tylko normalnie pływać nigdzie nie napidałem że trolle się topią po wejściu do wody ja pierdole co za mózgi jedne sobie same wyciągają co chcą z wszystkiego co nie jest napisane nosz kurwa
Napisałeś, że są ociężałe i że to troll z uniwersum wiedźmina w tym uniwersum. Tyle mi wystarczy.
-
@Piechuuur napisał w Ognisko:
Ja to bym wolał zobaczyć nowe postacie zamiast wojny.
Zrobię w weekend.
-
W weekend postaram się zrobić.
-
Dziękuję za odzew
-
@Piechuuur napisał w Ognisko:
Napisałeś, że są ociężałe i że to troll z uniwersum wiedźmina w tym uniwersum. Tyle mi wystarczy.
Rigi wypływa normalnie na powierzchnię albo nie gram
-
Ten post został usunięty! -
no ja pierdole zastanowią się gram s e normalnie i nagle umieram po tym jak kto zrobił nowa postać
-
otwórzcie oczy ludzie to samo czekawawze parcie
-
postacie
-
Maślak.
Uspokój margarynę i pisz z użyciem słownika języka polskiego, ładnie proszę. -
wyparowala
-
Ten post został usunięty!