Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kiedy zdobywasz 6 miejsce
Wiesz, praktycznie brałeś udział tylko w walce z botem.
Ale zawsze to lepiej niż umrzeć podczas rozgrywki.
Jakie bulo miał sukcesy, poza oszukiwaniem w handlu jak i systemu?
Krasnoludy i robale, plus trzy gigantyczne kreatury. No i na froncie z Gońcem sobie jako tako radził.
Nie gniewam się, ale mogłeś wspomnieć o państwach, które zmiotłem z powierzchni ziemi :V
Haxaris, Liga Spaczonej Krwii, Kraj Ofcy, Kraj Izyry, Korumhen, Anotrolia…
Można wiedzieć, w jakich czasach dzieje się Sezon II? Starożytność, czasy napoleońskie, średniowiecze, 20lecie międzywojenne?
Mam pytanko. Można mieć mutagenistów jako zaletę państwa? W sensie mutanty i inne takie cuda?
Jeszcze się co do tego zastanowię.
Nie zamierzam grać w tym sezonie ale syszałem że kogoś od cyferek szukasz.
Tak, nadal szukam
Piąte miejsce za to, że siedziałem w krzakach i sprawdzałem, czy Kuba nie zrobi mi analnej penetracji swoimi wojskami? Najs…
Bo ja się moge na to miejsce wyebać.
Vader, dawaj temat dla jednostek.
Jak dupło, to teraz nie mam pomysłu na nowe państwo.
Dawaj państwo arabów kebabów.
Kogo ja pytam o zdanie…
Dark_Dante pisze:Kogo ja pytam o zdanie… Kolesia który gra w Skyrima magiem, w Gothica grałem strażnikiem miejskim i ogólnie korzystam ze zbyt op ekwipunku i umiejętności na każdym kroku w każdej grze.
Dark_Dante pisze:Kogo ja pytam o zdanie…
Kolesia który gra w Skyrima magiem, w Gothica grałem strażnikiem miejskim i ogólnie korzystam ze zbyt op ekwipunku i umiejętności na każdym kroku w każdej grze.
Szukam sojusznikow którzy nie beda się bali robaczkow cebulaczków i chętnie z nimi razem będą współpracować