Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zrobić państwo tylko po to, żeby zaraz je oddać przez rage quit.
W tym sezonie idę w odizolowanie od reszty i ataki bez jednego zdania w dyplomacji, więc… Sorki Angel.
Mam tyle pomysłów na państwa, że nie wiem, które wybrać.
Dante pls wlasnie po to zrobilem mechanikę tego zenpecowienia zergow zeby nie byc ch*jem jak niektórzy w 1 sez
Tak w ogóle, to powinno być “Nazaris ‐ Odwrócone światy [PBF Turowy]” a nie “Nazaris‐ Odwrócone Światy [PBF Turowy]”
Straciłeś państwo jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywki, nieźle.
No nie, można dać wszystko z dużych liter. Śmierć Tak Mówi Gałganie.
Odstęp przed pauzą. Poza tym, ten “Świat” to nazwa świata, w którym się znajdujemy?
Wow o ile spodziewałem się siebie raczej wysoko z racji choćby skutecznych podbojów, o tyle byłem przekonany, że nr.1 będzie Kuba, a nr. 2 bulo Czuję się zaszczycony
Wow o ile spodziewałem się siebie raczej wysoko z racji choćby skutecznych podbojów, o tyle byłem przekonany, że nr.1 będzie Kuba, a nr. 2 bulo
Czuję się zaszczycony
Drugi raz ci się nie uda.
Nie wątpię ale mój drugi raz będzie najszybciej pod koniec czerwca #studia
Na pewno wszyscy tutaj rozmawiamy o tym samym “drugim razie”?
W późniejszym okresie rozgrywki mogłem iść na kogo chciałem, bo miałem jedną świadomość. Vader powiedział że mi kontynent utonie.
Kiedy można się spodziewać mapy?
Wkrótce
I ta kursywa nienawiści.
To kiedy będzie pokazana mapa?
Rafael ją wykonuje.
Znowu będzie przysługiwać po dziesięć prowincji na start? A za miejsca z pierwszego sezonu będą jakieś bonusy?
Być może, ale 10 na start pozostaje.