Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
:C
Raczej dziczyznę, ale jaką nędzną formę magii ma.
Ale to daleko… Wyspiarze za nic się tam nie dostaną, a Republika nie ma floty…
Nie zapomnij, że to kwestia kilku tur, aż będę sąsiadem Rzeczypospolitej
Ether, to filozofia turowego. Jeden kraj, który starasz się wynieść na wyżyny, nie dwa.
No to ku chwale Wyspom! Pobawię się jeszcze ich jednostkami…
Kiedy startowa tura?
Dwóch graczy jeszcze w ogóle nie zrobiło jednostek, Vader ma zrobić dzisiaj wycenę.
Psst… jakie istnieją rodzaje jednostek? Kawaleria, piechota, dystansowe, flota, latające. Coś jeszcze?
Psst… jakie istnieją rodzaje jednostek?
Kawaleria, piechota, dystansowe, flota, latające. Coś jeszcze?
E e synek… O latających to sobie pomarzyć możesz.
Tak, wiem, masz je Ty. Po prostu nie wiem, co jeszcze sobie dodać, skoro Vader dał czas.
Tak, wiem, masz je Ty.
Po prostu nie wiem, co jeszcze sobie dodać, skoro Vader dał czas.
nie skorzystales z zalet swojej frakcji ‐ nie dodałeś sobie bombard?
No mam ja nadzieje.
Vładziu, do kiedy mam zrobić kartę i jednostki? Macie sporo czasu, jednakże ja wracam chyba jutro. Jej.
Vładziu, do kiedy mam zrobić kartę i jednostki?
Macie sporo czasu, jednakże ja wracam chyba jutro. Jej.
Egh…? Artyleria zalicza się do dystansowych? (I wznawiam zapytanie dot. wojsk…)
Egh…? Artyleria zalicza się do dystansowych?
(I wznawiam zapytanie dot. wojsk…)
Lekka piechota, średnia piechota, ciężka piechota, przeciwko kawalerii, kawaleria, lekka kawaleria, ciężka kawaleria, łucznicy, kusznicy itd. itp? Artyleria to machiny.
Tak, ale chodzi mi o to, że u mnie: Piechota, dystansowe i kawaleria leży. Więc co nie leży?
Jednostki morskie.
Zrób sobie morską piechotę, morskich strzelców i morską kawalerię. Szach‐mat, Vader.
Właaaaściwie… Na przyklad kusznik ‐ taka jednostka niby dystansowa, ale Kusznik pokladowy to juz jesnostka morska. Czyli zwykly kusznik, ale morski, wiec spoko. Czyli teoretycznie moge zrobic statki z bombardą na caly pokład?
Właaaaściwie… Na przyklad kusznik ‐ taka jednostka niby dystansowa, ale Kusznik pokladowy to juz jesnostka morska. Czyli zwykly kusznik, ale morski, wiec spoko.
Czyli teoretycznie moge zrobic statki z bombardą na caly pokład?