Karta Postaci
-
Kuba1001
Wojownik:
Polecam sprawdzić pewien pożyteczny temat by Rafael i zastanowić się samemu, bo to nie jest takie trudne, jakby się mogło wydawać.
Ether:
Historia zdecydowanie za krótka, Homunkulusów tutaj nie ma, więc albo wywalasz, albo siadasz i wrzucasz je do Bestiariusza, bo innych opcji nie ma.
Halflingów również tutaj nie mamy, stosuje się określenie Hobbit lub Niziołek. -
Wojownik_Orkow001
Kościół stał się świątynią. Dopisałem na początku ważne informacje o rodzie które mogą się przydać, ród został zmieniony na Von Necrarch, upiory znikły, rzecz która po chwili namysłu była bez sensu poleciała w dal. Co do ekwipunku to jeśli chodzi o jedzenie znajduje się ono w spiżarni i nie mam tego przy sobie, pancerz i broń raczej się zgadzają, księga też bo ma uzasadnienie w historii. Wszystko gdzieś się zmieściło. A i dodałem cmentarzysko bo nie wyobrażam sobie transportowania trójki ciał po schodach do lochu. Gdzieś znowu popełniłem oczywisty błąd?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
JustAKarolinaXD
Imię: Alice
Nazwisko: White
Rasa: Człowiek
Pseudonim: Ari
Charakter: Zobaczy się
Towarzysz: Roko ‐ Rottweiler Alice
Majątek + nieruchomości: Alice nie ma za bardzo majątku i nieruchomości. Woli podróżować.
Historia: Alice urodziła się w biednej wiosce która położona była blisko puszczy. Gdy miała 10 lat poszła na polowanie ze swoim ojcem. Tata Dziewczyny został ugryziony przez wilka na jej oczach. Nie udało się go uratować. Uczyła się walki swoim małym mieczem jednoręcznym przez dwa lata. Dalej nie opanowała stylu walki tą bronią białą do perfekcji. W wieku 14 lat jej matka zmarła na raka. Jej wujek nauczył ją polować na 14 urodziny i dał jej psa Roko ‐ który jest z nią do dziś, ale wracając. W wieku 16 lat wyruszyła w podróż która trwa do dziś reszta pewnie ułoży się sama
Umiejętności:
‐Walka krótkim mieczem jednoręcznym
‐Polowanie
‐Szycie
Wady:
‐Gotowanie(podgrzewać mięso umie ale pysznej sałatki nie zrobi)
‐Walka inną bronią białą niż mieczem jednoręcznym
Specyfikacje: Zadrapania na rękach nogach i twarzy + lekko zranione oko na którym nosi opaske
Zawód: Alice zawodu za bardzo nie ma ponieważ podróżuje.
Ekwipunek:
‐Zapas Jedzenia dla niej i Roko
‐Namiot
‐Sakiewka ze złotem (200 szt. złota w środku)
‐Krótki miecz jednoręczny
Wygląd:
Ubranie:
‐Długie, brudne, brązowe buty na koturnach
‐Czarny płaszcz z kapturem ‐ też brudny
‐Czarna lekko dziurawa bluzka i niebieskie dziurawe na kolanach spodnie
‐Opaska na lekko zranione oko.