Karta Postaci
-
-
samex
GrandAutismo pisze:Ulrik Gromowładny? Ten od tajnej agentury Thalmoru? Ta Ku*wa je**na?
- Ulrik jak von Jungingen od krzyżaków
- Co powiedziałaś ty Elfia Kuwo, zwollenikilu Cesarskich psów z Cyrodill? Jak śmiesz ty kuwo je**na obrażać Ulfrica Gromowladnego prawdziwego Nordyckiego Patriotę, twórcy Myśli Nowoczesnego Norda ty żmijo! Nie wiem jaki elf ci płaci za takie dyrdymały ale raczej większej bezhonorowej ku*wy wybrać nie mógł! Talos Honor i Skyrim Elficka pindo!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Jurek:
Zostaw Magię Leczenia dla jednej ze swoich towarzyszek, ale wywal jakąkolwiek inną. Usuń z zalet zdolność regeneracji i leczenia ran, i tak postać jest dość silna, zwłaszcza, że ma pod ręką NPC, który może leczyć jej obrażenia.
Samex:
Wątpię, żeby Twoja postać zakwalifikowała się na event, więc możesz spróbować zrobić inną, a tą grać poza wydarzeniem, które planuję. Poza tym jest to jedna z tych kart, które może i nie są wybitne, ale nie mam nic, do czego mógłbym się przyczepić, więc pozostaje mi tylko zaakceptować. Opcjonalnie zmień w nazwie karczmy “Krasnalki” na “Krasnoludki”, z tego samego powodu, z którego nie mówi się tutaj Krasnal, ale Krasnolud. -
-
-