Karta Postaci
-
Za ładna na hobgoblina
-
Hobgobliny są brzydkie wpisałem w google i kobiety są jeszcze nrzydsze takie co mi wyskoczyło
-
musisz zmienić wygląd na brzydszy i odpowiadający realiom świata przedstawionego @TacoWarrior
-
@TacoWarrior admin to samo powie, że taki goblin nie może być. Chyba gobliny nie mają kobiet musi być mężczyzna
-
a tutaj nie ma hobgoblinów nie ma ich w rasach @TacoWarrior musisz usunąć i grać zwykłym
-
Niech mistrz gry się wypowie. Nie masz co robić, że tylko spamisz?
-
dobrze mówię ale mnie nie słuchasz i będziesz musiał poprawiać zobaczysz
-
teraz popraw żebyś potem nie musiał i nie interesuj się co robię
-
aspiruję na zostane mistrzem gry to swoje wiem o świecie
-
@TacoWarrior
popraw uwagi które wymieniłem -
dla dobra swojego i swojej postaci
-
@TacoWarrior
poprawki masz do zrobienia tak przypomnę dwa razy na wszelki wypadek -
przeczytałem najważniejsze informacje i nie ma tam o hobgoblinach skąd je wziąłeś?
-
@TacoWarrior skąd wziąłeś hobgobliny to godzi w świat przedstawiony
-
Taco, nasze postaci by się dogadały
-
@radiotelegrafista napisał w Karta Postaci:
Taco, nasze postaci by się dogadały
Może wspólna fabuła?
-
Nie, może kiedyś, w dalekiej przyszłości, ale teraz nie, Tissaen ma swoje sprawy do załatwienia.
-
Ale podoba mi się twoja postać, ngl.
-
Dawny użytkownikodpowiedział theslowestfootintheeast o ostatnio edytowany przez Dawny użytkownikTen post został usunięty!
-
Taco:
Hobgobliny jak najbardziej są rasą grywalną, kwestia wyglądu postaci jest dość umowna, zależna od gustu gracza i przeważnie od arta, jaki znalazł, więc tu nie mam zastrzeżeń. Zastrzeżenie mam już do Magii, bo Magia Wrót jest jedną z najtrudniejszych do nauczenia, żyje tylko jedna osoba, która ma ją opanowaną w stopniu mistrzowskim i jest to Arcymistrz Gildii Magów, więc to albo do usunięcia, albo do zmniejszenia na podstawę. Co do historii, to do kogo należał wcześniej zamek, który obecnie jest bazą jej i jej bandy?
Yama:
Za każde nawiązanie do Awatara ma się u mnie w zasadzie plus. Nad kartą nie będę się za wiele rozwodzić, bo nie mamy tutaj harpii jako osobnej rasy, w zasadzie nie ma ich tu w ogóle, więc musisz zmienić to na coś innego. Pewnie pociągnie to za sobą też zmiany w historii i innych rubrykach, dlatego nie oceniam reszty na tę chwilę.