Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Musiałem wszystko oprócz charakteru zmienić, ale cóż … najwyraźniej nie mam dostępu jeja premium, żeby omawiać coś z adminem na pw XDD
Niech już będzie.
Z tą rozmową jeja premium, to się nabijałem, ale jak już jest ok, to nie narzekam
Wiem przecież. Nie mieszkam w jakiejś jaskini.
Proszę też o podpowiedź, gdzie mógłbym zacząć, żeby móc spotkać jakiegoś dość wysoko postawionego NPC
Jak to “wysoko postawiony”? Dowódca militarny? Polityk? Przywódca jakiejś organizacji?
Na razie wystarczy jakiś dowódca militarny
Rark’Kark . Gorin Żelazny‐Młot ;v.
Bilo… Pamiętasz naszą pogawędkę o kamieniach? To nadal aktualne. Ale opisałbyś jakoś dokładnie. Mogę Ci równie dobrze machnąć i wodzów Hordy, jak i przywódcę Krzyżowców :V
Bilo… Pamiętasz naszą pogawędkę o kamieniach? To nadal aktualne.
Ale opisałbyś jakoś dokładnie. Mogę Ci równie dobrze machnąć i wodzów Hordy, jak i przywódcę Krzyżowców :V
Dziecko pudzian ;‐; .
Zawsze też ktoś mógł zatruć piwo…
Baron ma piersiówkę którą samemu uzupełnia tylko ulubionymi trunkami, nigdy nie pije czegoś co mu się da . Chyba że od zaufanych .
Chodzi mi najbardziej o jakiegoś ludzkiego dowódcę, ale nie ze srebrnej dłoni albo czarnego słońca
Bilolus1 pisze:Baron ma piersiówkę którą samemu uzupełnia tylko ulubionymi trunkami, nigdy nie pije czegoś co mu się da . Chyba że od zaufanych . Nadal mam plan…
Bilolus1 pisze:Baron ma piersiówkę którą samemu uzupełnia tylko ulubionymi trunkami, nigdy nie pije czegoś co mu się da . Chyba że od zaufanych .
Nadal mam plan…
Zero, wybierz sobie jakąś organizację, a ja powiem Ci czy da się to załatwić.
Jak przeczytałem o nich znowu, to mi obojętnie, ale któraś z tych “dobrych” ale jakby się dało, to chyba gildia magów najlepiej
Ich Mistrz jest na wojnie, więc wiesz…
Ale to nie musi być od razu sam przywódca organizacji. Po prostu jakiś z przywódców ich wojsk, ale też dlatego napisałem tylko, że najlepiej oni a jak się nie da, to już obojętne, byleby to była jakaś dobra organizacja
Dobro to pojęcie względne. Dowódcą wojsk Magów jest sam Wielki Mistrz. Może wybierz kogoś innego? Czy, aż tak się na tego uparłeś?
Napisałem “najlepiej” a nie koniecznie. Może być ktoś inny.