Skargi, bany i reszta katowskich spraw.
-
Tutaj możecie zgłaszać osoby, które złamały Regulamin, a ja jeśli będzie trzeba dam ostrzeżenie i/lub bana.
Bilolus ‐ 0,5.
Vader ‐ 1,5.
Rafael ‐ 1.
Zygarde ‐ 0,5.
Max ‐ 1.
Radio ‐ 1.
Naczelny ‐ 3 (ban).
Fisto ‐ 0,5.
CC4 ‐ 1.
Bulwa ‐ 2. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bilolus1
KingsMax pisze:Eeeee, człowiek został brutalnie pobity. Napastnika i jego samego aresztowano, dlaczego? Bo gdyby go nie było, nie zostałby pobity.
GENIALNE PRAWO!Czy ty wiesz cokolwiek człowieku o Vaderze to dwulicowy nie miły pan który stara się mi dokuczyć bo nie ma nic innego do roboty . Podstawiłbym raczej siebie na miejsce mordercy któremu wcześniej zabito kogoś z rodziny .
Zgłaszam Vadera za kilkukrotne nazwanie mnie tchórzem co zraniło moje czułe serduszko .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Kuba1001 pisze:Cholera jasna!
Ostrzeżenia może dawać tylko Właściciel. Bany może dawać tylko i wyłącznie Właściciel Każdy może zgłaszać osobę, która na jedno z wyżej wymienionych zasługuje.
Przekroczyłaś kompetencje Moda. Zawiodłem się.No, ale jak FD dał bana temu nowemu to pochwała. W regulaminie nic nie ma, że nie mogę, a punkt 10 nawet mi na to pozwala.
-
-
Konto usunięte
Kuba1001 pisze:Zarządzać. Nie ustanawiać władzę absolutna, bo tak.
Mhm. Dowiaduję się po fakcie. Może określisz, co moderator może, a czego nie, bo teraz wychodzi na to, że FD jak kogoś zbanuje to zgarnia pochwały, a ja opiernicz. I to nie była władza absolutna, a jedynie reakcja. Tłumaczyć się nie będę, bo to nie przedszkole, a opiernicz jakoś na mnie nigdy nie działał.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-