Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zgłaszam użytkownika Vader0PL.
Kropkę zjadłeś.
maxmaxi123 pisze:Kropkę zjadłeś. Mniam ! jaka smaczna.
maxmaxi123 pisze:Kropkę zjadłeś.
Mniam ! jaka smaczna.
Zgłaszam Was wszystkich, frajerzy! Banowanie w toku.
O nie ! Jesteśmy zgubieni! ;‐;
Dawaj najpierw mnie.
Angel_Kubixarius pisze:To jest dzieciak nie troll… Według informacji na profilu jest starszy ode mnie, ale zawsze mógł trochę nakłamać.
Angel_Kubixarius pisze:To jest dzieciak nie troll…
Według informacji na profilu jest starszy ode mnie, ale zawsze mógł trochę nakłamać.
Nie wiem czy wiesz, ale data na profilu jest randomowa Edit: rocznik jest prawdziwy, reszta nie
Nie wiem czy wiesz, ale data na profilu jest randomowa
Edit: rocznik jest prawdziwy, reszta nie
Niby rok różnicy, a jednak widać…
Jak dzieci normalnie, jak dzieci… < Wraca do swojego pluszowego misia i nocniczka z podstawką na kubek z Gerberem. > . . . [/s]
Nie obrażaj pluszowych misiów :^
Albert dostaje ostrzeżenie, sam pewnie dobrze wie za co, obym nie musiał brnąć w to dalej, to jest: dawać ich więcej.
Rafael_Rexwent chciałbym go zgłosić, za złamanie zasady czterech ścian, ten użytkownik twierdzi iż, ja sam jestem błędem.
Popieram.
Widziałem i czekał na zgłoszenie. No widzisz, Rafixon, kij ma dwa końce, więc też dostajesz ostrzeżenie, tak jak wtedy Albert.
chlip, chlip… Je‐jestem wzruszony… T‐to pierwszy raz w życiu kiedy coś dostaję. Czuję się wyróżniony :V
Pie**ol się.
Ja sie dopiero zdziwiłem, jak mnie Vader poparł, z jednej strony takie lol ale fajnie, a z drugiej takie zdziwienie
albert1005 pisze:Ja sie dopiero zdziwiłem, jak mnie Vader poparł, z jednej strony takie lol ale fajnie, a z drugiej takie zdziwienie Ja kiedyś go poparłem i skończyło się to dość fikuśnie, trzeba cię teraz obserwować.
albert1005 pisze:Ja sie dopiero zdziwiłem, jak mnie Vader poparł, z jednej strony takie lol ale fajnie, a z drugiej takie zdziwienie
Ja kiedyś go poparłem i skończyło się to dość fikuśnie, trzeba cię teraz obserwować.
Vader nazwał mnie grubasem, czuje się urażony i domagam się aby ten eh dostał ostrzeżenie albo został wywalony czy coś.
Vader nazwał mnie grubasem, czuje się urażony i domagam się aby ten
eh
dostał ostrzeżenie albo został wywalony czy coś.