Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Chyba nawet coś mi dzwoni, ale szczerze przyznam, że nie mam pojęcia, w którym kościele…
Kryptonim zombie.
A takie pytanie. Da się stworzyć nowe miasto jako lokację?
Ta.
Głupia sprawa… czy można zacząć jako władca jakiegoś miasta? Omijając posiadanie ‐ może być burmistrz czy inny elekcyjny, a miasto małe.
Chyba ominąłeś sporych rozmiarów dyskusje między mną a Tadeuszem, w której zrobił wioskę rozmiarów małego miasta, a ja kazałem mu zmienić… Także nie, nie można miasta, można zamek z przyległymi włościami, wioskę czy coś w tym guście.
A co z byciem kimś wyżej postawionym, jakiś urzędnik, dowódca itp?
Jak najbardziej, ale z umiarem.
Czyli cesarz się nadaje /s
No właśnie o to mi chodziło, że się rządzi, ale nie na własność. Np. burmistrz miasta.
Jak dla mnie wychodzi na to samo.
A gdyby… bo… naszedł mnie pomysł… na taką fajną postać… jako JEDNOŚĆ. Że jedna osobowość w kilku ciałach. To to by przeszło?
Aż mi się przypomniało, jak kiedyś w PBFie Kuby o SW miałam wysoko postawioną urzędniczkę, która została porwana. :v
Chciałem przez to powiedzieć, że nie zgadzam się na burmistrza miasta, nawet małego. Nie wiem czy by przeszło, bo na razie niewiele mi to mówi.
Zrozumiałem, suabo trochę… :c Pomyślę jeszcze nad tym, ale nie wiem pod co to podpiąć…
Zrozumiałem, suabo trochę… :c
Pomyślę jeszcze nad tym, ale nie wiem pod co to podpiąć…
Zawsze możesz się wje**ć na wyższy szczebel (Bilo i Ja ) nożem
Chyba wszyscy tak zostali. Ty, Bill, może Ja.
Miałem wygrać wybory, ale uznałem, że nie chce mi się czekać
Która z twoich postaci jest wysoko, bulo?