Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zostawanie przy jeja mając możliwość stworzenia grupy na Wieloświecie to jak wybrać Multiplę zamiast Rolls‐Royca Ghost.
Zobacz z nim, a potem jeśli Ci się spodoba, przenieś resztę.
Ale Mutliplę proszę mi zost… No dobra, przekonaliście mnie. W sumie mi to było obojętne, chciałem poznać zdanie przyszłych graczy.
Pamiętaj Kuba, Wieloświat powinien utrzymać się rok, zanim wrzucisz tam Elarid i resztę :V
Wieloświat
Ja bardziej bym się martwił czy grupy jeja utrzymają się przez ten rok.
Gdy na jeja wchodzisz tylko dla Elarid i nie ogarniasz, co się takiego z tą stroną dzieje.
No właśnie nic się nie dzieje. Mają koło du… nosa potrzeby grup i traktują je jak wypi**dek.
Mogliby nawet głupi edytor tekstu poprawić, ale po hu*.
Ah shit, here we go again.
Wystartuj tylko z czymś ambitniejszym niż zamiatacz ulic, błagam.
Kubusiu kochany, a mój ptaszor z wioski może się udać do Gilgasz na event?
Tak to już prawie w ogóle nie odpisujesz w moich PBF’ach, synu marnotrawny, a teraz się eventu zachciało?
Ale jak widzisz na archipelagu, czyli jednym evencie, odpisuję.
Przekonałeś mnie.
Test. edit: Dobra, bana nie ma.
Jeszcze
A będziesz jeszcze odpisywać u mnie? Nie wiem czy przenieść miasto, a bardzo mnie ciekawi jak sobie z tym drabem poradzisz. Odpiszę dziś lub jutro, ewentualnie na wieloświecie, jeżeli ostatecznie będę chciał przenieść…
Zgaduję, że zaczyna się teraz nowy etap życia Elaridu, czy coś
Pewnie tak.