Czat
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Prowadzę ten PBF, jestem aktywny w sześciu innych, gram w GoodGame Empire, Supermancy 1914, kilka gier na Facebooku, HeartStone, Men of War ‐ Red Tide, a także mam dużo nauki, życie prywatne i dziewczynę.
A na wszystko znajduje czas w przeciwieństwie do Was, lewaki :VValkyr, chodzi Ci o to?:
www.grupy.jeja.pl/4405,ascar‐pbf.html
725 postów i dziewięciu członków. Pewnie napiszą tam z 20 postów dziennie to co Ty tam robisz, że nie masz czasu? -
Konto usunięte
Kuba1001 pisze:Prowadzę ten PBF, jestem aktywny w sześciu innych, gram w GoodGame Empire, Supermancy 1914, kilka gier na Facebooku, HeartStone, Men of War ‐ Red Tide, a także mam dużo nauki, życie prywatne i dziewczynę.
A na wszystko znajduje czas w przeciwieństwie do Was, lewaki :V
Valkyr, chodzi Ci o to?:
www.grupy.jeja.pl/4405,ascar‐pbf.html
725 postów i dziewięciu członków. Pewnie napiszą tam z 20 postów dziennie to co Ty tam robisz, że nie masz czasu?Też gram w Supremacy!Grasz w tej grze 500 osób?Jeżeli tak to jaki kraj? :V
Edit:Napisałęm przez przypadek w środku cytatu. ;‐; -
-
-
-
-
Konto usunięte
Ja łącznie subskrybuję 125 kanałów. Z czego warte wymienienia to (screena mi się ne chce robić :v):
Mandzio, Masterczułek, MultiGameplayGuy, Mandzio, Pewdiepie, Rock, Rojo, Gimper, Scifun, Serafin, Mandzio, Adbuster, Adwekage, Sethbling, Mandzio, Game&Film Theorist, The Food Emperor, Yrimir, Captain Sparklez, Eleven, Mandzio, HISHE i Izak. Nie zapominajmy też o Mandzio, Mandzio i jeszcze o Mandzio -
-
-
-
-
-
-
-