Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kuba Urukowie to dobre ziomki są lewacki gonodrczyku
Urukowie niby takie dobre ziomki, ale nikt jeszcze Karty Uruk‐Hai nie zrobił…
Idę w takim razie robić Praka Szczęki…
Jezu, to już jutro ;‐;
Wiesz jak to mówią. هی، کجا بود که تولد الارید روز شنبه بود؟
Napisz to po polsku, bo za cholerę nie wiem, jak tam Twoje róże, Vader.
Sam nie wiem, wklepałem coś w tłumacza. Ale patrz, jaki ze mnie Włoch teraz. Zaliczylem rytuał włoszczyzny i zrobiłem makaron~
Ładnie.
Vader0PL pisze:Sam nie wiem, wklepałem coś w tłumacza. Ale patrz, jaki ze mnie Włoch teraz. Zaliczylem rytuał włoszczyzny i zrobiłem makaron~ Vader kuwa napisałeś to źle i niepoprawnie gramatycznie jak tylko się da, ale chj.
Vader0PL pisze:Sam nie wiem, wklepałem coś w tłumacza. Ale patrz, jaki ze mnie Włoch teraz. Zaliczylem rytuał włoszczyzny i zrobiłem makaron~
Vader kuwa napisałeś to źle i niepoprawnie gramatycznie jak tylko się da, ale chj.
XD
Niech nam żyje Elarid!
Na wieki wieków! Ile to już? Trzy, cztery?
Na wieki wieków!
Ile to już? Trzy, cztery?
Niech żyje!
śmierć xd
Long live the Elarid!
Może i Fanfary poleciały, ale mam dziwne wrażenie, że to już nie to samo, co rok temu…
A co było rok temu ?
Kuba1001 pisze:Może i Fanfary poleciały, ale mam dziwne wrażenie, że to już nie to samo, co rok temu… Jełopie ty ty, o nowej szacie graficznej to nic żeś nie wspomniał :V
Kuba1001 pisze:Może i Fanfary poleciały, ale mam dziwne wrażenie, że to już nie to samo, co rok temu…
Jełopie ty ty, o nowej szacie graficznej to nic żeś nie wspomniał :V
Też bym chciała mieć jakiś rekord ;^;
ooo miejsce znjenawidzonego użytkownika he he już wiem kto je zajmie, Kubo twój Elarid padnie mi do stóp