Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zarobki są lepsze wszędzie na zachód od Polski, mentalność starszego pokolenia jest też wszędzie, to nie jest tak, że tylko my mamy patolę na całej Ziemi.
Masz rację i nie da się temu zaprzeczyć. Mnie zawsze ciągnęło w tamtą okolicę i będę się starać, aby wyjechać i dożyć tam starości.
Grał ktoś tutaj w Vampire: Masquerade?
Grałem. Najlepsza gra o wampirach w historii i czołówka gier RPG w ogóle
Właśnie sobie kupilem na promocji… Jak na razie nie żałuję.
A pobrałeś community pacha? Bo bez niego prędko pożałujesz
Potrzebuje… Więcej… Negative Frames! Polecam ten webcomic tak jak The Crawling City.
schabowy z pasztetem
Zabierz to sprzed moich oczu i przemyśl swoje dotychczasowe życie.
Ładnie to tak kanibalem być?
Attero pisze:Potrzebuje… Więcej… Negative Frames! Polecam ten webcomic tak jak The Crawling City. Już lepiej poczytać jakiegoś hentaia
Attero pisze:Potrzebuje… Więcej… Negative Frames! Polecam ten webcomic tak jak The Crawling City.
Już lepiej poczytać jakiegoś hentaia
Zohan666 pisze:schabowy z pasztetem
Jeszcze planuję zrobić naleśnika z kaszanką
Zohan666 pisze:Jeszcze planuję zrobić naleśnika z kaszanką Strasznie mnie ciekawi smak tego.
Zohan666 pisze:Jeszcze planuję zrobić naleśnika z kaszanką
Strasznie mnie ciekawi smak tego.
Kiedyś zrobiłem z takim sosem jak do lasagne i było dobre
Chciałam się tyło pożegnać. Tym razem znikamy na stałe. Niszczymy wszystkie konta, bez wyjątku. No more me
Ojej
Ożesz ty ku*wa ja pie**olę
Hup‐haff