Czat
-
-
-
-
Kuba1001
Wieści ze Świata edytowane, dodałem nieco nowych, usunąłem kilka rzeczy, a na koniec pozbyłem się tej części, która mówiła o najważniejszych wieściach z poszczególnych tematów. Obecnie jest ich tak wiele, że to sobie odpuszczam.
I nie, to co dodałem to nie jest wszystko, z czasem dodam więcej, ale teraz po prostu nie mam ochoty.
Poza tym: Jutro pojawią się dwie nowe rasy, minimum dwóch NPC i jedna nowa Magia. -
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
"Nieznana jest przeszłość Tertekana**(Grievousa). Wiadomo jedynie, że w pewnym okresie swego życia przeżył on potworny wypadek, w którym ledwo ocalał, choć jego los był raczej pewny. Wcześniej był wielkim wojownikiem i wodzem, a obecnie kaleką, który jedynie błagał o śmierć. Zmieniło się to jednak, gdy przybył do niego Nister Fampos(San Hill), wielki Alchemik, ale także Mag Mutacji i członek złowrogiego Paktu Trzech(Prezes Intergalaktycznego Klanu Bankowego). Znając przeszłość Tertekana(Grievousa), obiecał mu nie tylko nowe życie i nowe ciało, ale także udział w wojnie i pozycję generała, który stanie na czele największej armii Demonów, Nieumarłych i Mutantów na całym świecie(Największej armii Droidów jaką widziała Galaktyka). Tertekan(Grievous)** ochoczo przystał na te warunki i dość szybko otrzymał nowe ciało, pokryte pancerzem, oraz parę dodatkowych rąk.(Oraz inne elektroniczne usprawnienia) Okazał wielki talent dowódczy, wiele razy przekuwając niemalże pewną porażkę w zwycięstwo, choć często frustruje go fakt, że dowodzi nieprzewidywalnymi Demonami i tępymi Nieumarłymi oraz Mutantami**(tępymi Droidami bojowymi). Słynie także ze swej lojalności wobec paktu Trzech(Konfederacji Niezależnych Systemów** i jego przywódców, zwłaszcza Famposa**(Hrabiego Dooku), który dał mu nowe życie. Jest także wspaniałym wojownikiem, inteligencją, zręcznością, szybkością i siłą dalece przewyższa przedstawicieli większości ras. Doskonale walczy także wieloma typami broni białej, choć najbardziej lubi miecze, topory i buławy.(miecze świetlne)**
Jakie wady ma generał Tertekan**(Grievous)? Poza tym, że nie zna Magii(Nie umie posługiwać się Mocą mimo transfuzji krwi Sifo‐Dyasa)** to nie posiada on żadnej. Spotkasz Tertekana**(Grievousa**‐ spotkasz śmierć. " (Chyba, że jesteś fajnym, brodatym ziomkiem, który zeskakuje wołając “Hello there”)No… przypadek pewnie :v
-
-
-
-
Konto usunięte
Uzależniłem się od tego.
Piękny tekst. -
-
-
bulorwas
Michalros pisze:Uzależniłem się od tego.
Piękny tekst.Nawet niezłe
-
-
-