Miasto Trenten
-
-
-To zdecydowanie inaczej niż się spodziewałam. Więc co? Ruszamy?
-
//
//— Jeszcze jak! — Zawirował pokojowym kluczem na palcu i podniósł się z ławy, by oddać go karczmarzowi. Po chwili stanął przed elfią kompanką, w całości gotowy do drogi.
-
//No to niech ktoś mi powie gdzie, to zrobimy jakąś serdeczną zmianę tematu.//
-
// Jurku, czyń honory. //
-
//A może ty chcesz zacząć jednak, po takim czasie?
-
//O ile praktycznie we wszystkich tematach będę musiał się nagimnastykować, żeby pociągnąć fabułę, to tutaj bawcie się dalej dobrze, póki co nie będę ingerować za bardzo.//
-
// Jutro pomyślę, dzisiaj jest wczoraj. //
-
// P.S. Jakie ciekawe lokacje znajdują się na południe od Trenten?
-
//Ta lokacja to raczej podwórko Vadera, on ją wymyślił, więc jego musisz się pytać.//
-
// @Vader, oświeć nas. //
-
//Oficjalnie ja mam się tym zająć, więc od siebie proponowałbym głównie lokacje typu Gibelest, Dzikie Pogranicze, ewentualnie Nowe Gilgasz. Jeśli to was nie ciekawi, to mogę odgrzebać coś innego lub stworzyć coś od podstaw, ale to trochę zajmie.//
-
// Dzikie Pogranicze brzmi ciekawie. Dzisiaj postaram się zrobić post przejściowy. //
-
//Zrób jakikolwiek post, a ja praktycznie od razu zmienię wam temat, bo nie ma na co czekać, zwłaszcza, że wy już się swoje naczekaliście.//
-
// Mam problem z znalezieniem karty barda, także jeszcze chwila. Nawet nie pamiętam jak się nazywa.
-
//Kurwa mać, to jedyny czarny w tym PBF’ie, chyba miał to nawet w specyfikacjach. Dosłownie wpisz w wyszukiwarkę na WIeloświecie “jest czarny” i może zaskoczy.//