Miasto Minteled
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Fanny napawała się swoją nową pozycją burdel mamy. Osiągnięcie i zaszczyt godny jej potencjału. Siedziała na pseudo tronie, który wcześniej należał do poprzednika, zapewne dzielącego teraz swymi zwłokami miejsce we wspaniałym piachu. Kobieta rozejrzała się po swoim lokalu.
Zobaczycie! Wszystkie burdele będą moje! Zawładne miastem przy pomocy potencjału tych kobiet i nikt mi nie przeszkodzi!
Pomyślała ciężko. -
-
Konto usunięte
Fanny w pewnym momencie zastanowiła się głęboko nad tym co tutaj robi, poczęła stukać swoim palcami w fotel niczym osoba z nadpobudliwością.
Czyli, że zamieniłam posadę kretyna, który stoi cały dzień w miejscu na kretyna, który siedzi cały dzień w miejscu? W życiu nie sądziłam, że wpadnę na gorszy pomysł.
W pewnym momencie niezbyt normalna Fanny ‐ zrzuciła z siebie skórzaną tunikę oraz górną część bielizny i półnaga usiadła na swoim tronie czekając na nudnych klientów. -
Kuba1001
Przyciągnęłaś tym uwagę kilku strażników, ale szybko odwrócili wzrok, obawiając się, że dolejesz im czegoś do wina lub najzwyczajniej w świecie zwolnisz.
Klienci nie nadchodzili co było dość dziwne. Być może wydarzyło się coś w mieście? Lub po prostu teraz stali bywalcy są w pracy czy w domu. -
-
-
Konto usunięte
//to zbyt oczywiste :^//
Wstała z tronu i ubrała się w swoją skórzaną tunike, następnie skierowała swe kroki do wyjścia stąd.
‐ To ten! Znudziła mi ta posada. Jak ktoś chce to niech sobie zostaję burdel tatą.
Skierowała sie do wyjścia z kompleksu.
Kolejne marzenia spełnione. Zostać burdel mamą. Teraz przydałoby zostać zbirem albo znaleźć męża i urodzić córkę -
-
-