Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
za chatką maga
Szczególnie trudne to nie było.
wrzucił tam wilkora następnie zasypał to, potem zaczął kopać dół przed domem
Udało się, jednakże jak głęboki ma być ten dół? Taki jak poprzedni? Płytszy? Głębszy?
głębszy, na maga mordercę bez serca // z czego by się Pan cieszył Panie Gorthaur ? jakby ten głupi mag przewrocił się i rozwalił sobie głupi ryj//
//To wcale nie zabrzmiało niewłaściwie, wcale. I nie wierzę, że można być takim… Aby tak napisać…
//Jak już to powinieneś napisać, że na tego Maga, bo Twoja postać nie wie nic o żadnym Vaderze, mimo iż Ty wiesz.// Wykopałeś go.
// edytowałem posta wyżej // szukał czegoś by sprytnie zakamuflowac dół na maga.
// edytowałem posta wyżej //
szukał czegoś by sprytnie zakamuflowac dół na maga.
Często najlepsze są te najprostsze rozwiązania, więc gałęzie, liście, ziemia i trawa. No, ale można też kombinować.
Szukał więc gałązek i trawy oraz trochę liści by zakamuflowac dół. jeśli to wykonał poszedł do chatki i tam chwilę odpoczął
Udało się, jednakże mimo tego prowizorycznego kamuflażu, już z kilku metrów zauważy, że coś jest nie tak. Ty zaś odpocząłeś i zregenerowałeś siły.
Zastanawiał się jak by to lepiej zakamuflować.
Trawą, żeby nie odróżniało się od podłoża?
wyszedł więc na dwór, naskubał trochę trawki i zakamuflował jak wyszło tak wyszło rozejrzał się w około czy jest coś do zniszczenia.
Możesz zacząć mu burzyć budynki gospodarskie, jeśli masz na to aż tak wielką ochotę.
// postać nie ma na tyle siły , a używanie przemiany przy błaschostkach to idiotyzm // dzięki o wiele silniejszemu zmysłowi węchu, spróbował wyczuć maga.
Z pewnością nie było go w pobliżu, ale złapałeś jego słaby trop.
Gdy tylko poczuł maga, natychmiast ruszył w jego kierunku. // edytowałem zdublowane słowo : Auto korekta ;‐; //
Gdy tylko poczuł maga, natychmiast ruszył w jego kierunku.
// edytowałem zdublowane słowo : Auto korekta ;‐; //
//Szykuje się potyczka w Linest. Jeżeli Vader nie będzie miał nic przeciwko, to będziesz też mógł wmieszać w to moją postać?
// cóz trzeba ulżyć trochę Kubię i powybijac Vaderów //