Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
//Zgadnij no, do kogo należy pierwszy post.//
//Taki mały offtop, w domu najpewniej nie da się wytrzymać od tego zapachu.//
//ale mam maske i nie czuje xd a napiszę zaraz bo jestem na telefonie//
Moridr poszedł na codzienne polowanie. Miał przy sobie swój miecz. Chodził po lesie, i szukał łatwej zdobyczy. Może trafi się ludzka ofiara?
Niestety, ani ludzi, ani zwierząt nie znalazł. //A w ogóle to gdzie ta chata jest?//
//Skąd mam wiedzieć nie mam mapy XD// W takim razie, bez żadnej zdobyczy, postanowił poszukać jakichś dobrych warzyw/owoców.
//W tym momencie właśnie ironicznie Cię oklaskałem. A jak wielką filozofią jest napisanie, w pobliżu jakiego miasta się znajduje?// Z warzywami było ciężko, ale znalazłeś maliny, borówki i jagody.
//Koło ruhn// Zebrał więc owoce, i szukał dalej.
//Koło ruhn//
Zebrał więc owoce, i szukał dalej.
//Warto więc o tym napisać w poście otwierającym temat.// Nic więcej nie znalazł.
A więc poszedł na kraniec lasu, by zobaczyć czy coś się dzieje, może coś zauważy.
Las kończył się tam sąsiadując z polem, więc widziałeś tylko rozległe tereny obsiane pszenicą, żytem i tym podobnymi zbożami.
Poszedł do okoła lasu, może zobaczy coś ciekawego.
Zależy, co uważa za ciekawe. Zwłaszcza, że idąc wokół lasu oddala się jeszcze bardziej od pola.
//Szukam jakiegoś zwierza czy coś xd// nadal szedł wokół lasu.
Szedłeś. //Więc pisz takie rzeczy od razu ._.//
//Wymyśliłem zajebisty pomysl oszukania ludzia xd// No wiec szedłem, i szukałem do okola żywej duszy.
Żadnych ludzi i większych zwierząt, głównie małe ptaki, gryzonie i chmary owadów.
Próbował zaje**… Zabić jakieś zwierzę, jeżeli by mu się nie udało, szukał by dalej.
Udało Ci się rozgnieść nieco owadów, ale pozostałe sukcesywnie uciekły nim zdążyłeś się do nich zbliżyć.
//nekromanta master race// Spróbował ożywić owada