Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
//Warto więc o tym napisać w poście otwierającym temat.// Nic więcej nie znalazł.
A więc poszedł na kraniec lasu, by zobaczyć czy coś się dzieje, może coś zauważy.
Las kończył się tam sąsiadując z polem, więc widziałeś tylko rozległe tereny obsiane pszenicą, żytem i tym podobnymi zbożami.
Poszedł do okoła lasu, może zobaczy coś ciekawego.
Zależy, co uważa za ciekawe. Zwłaszcza, że idąc wokół lasu oddala się jeszcze bardziej od pola.
//Szukam jakiegoś zwierza czy coś xd// nadal szedł wokół lasu.
Szedłeś. //Więc pisz takie rzeczy od razu ._.//
//Wymyśliłem zajebisty pomysl oszukania ludzia xd// No wiec szedłem, i szukałem do okola żywej duszy.
Żadnych ludzi i większych zwierząt, głównie małe ptaki, gryzonie i chmary owadów.
Próbował zaje**… Zabić jakieś zwierzę, jeżeli by mu się nie udało, szukał by dalej.
Udało Ci się rozgnieść nieco owadów, ale pozostałe sukcesywnie uciekły nim zdążyłeś się do nich zbliżyć.
//nekromanta master race// Spróbował ożywić owada
Jego małe ciało było rozgniecione i zamienione w krwawą miazgę, więc nawet Wampir‐Nekromanta o wybitnych zdolnościach nie dałby rady go ożywić. Zresztą, pewnie by nawet nie próbował, gdyż nie ma to absolutnie żadnego sensu.
//Jak taki owad cię dziab nie to po tobie xd// A więc dalej szedł wokół lasu, obserwując okolicę.
Nadal nic.
Postanowił iść wokół lasu aż zobaczy całą okolicę, może znajdzie coś ciekawego. Kiedy obejdzie cały las wróci do domu i trochę odpocznie.
Szedł, szedł i szedł, a przez “ciekawe” to co rozumiał?
//no czy jest cos ładnego godnego zainteresowania w okolicy, jakiś może człowiek się trafi ;d//
Ludzi niestety brak, w lesie na ogół nie ma ich za wiele. Warto wybrać się w ich poszukiwania drogą lub w pole, tam masz większe szanse.
Wiec poszedł drogą rozglądając się za ludźmi.