Brooklyn [NOWY JORK, ZIEMIA]
-
-
-
-
-
-
Historyjka
- Ja ciebie też Perełko - uśmiechnęła się promiennie, jedną ręką nadal delikatnie obejmując ją w pasie, drugą trzymając filiżankę, z której pociągnęła długi łyk, aż do opróżnienia filiżanki. Odstawiła puste już naczynie na stolik i teraz mogła już przytulić Perełkę obydwoma ramionami, co też właśnie uczyniła. Tylko jej Perełka!
-
Andrzej_Duda
Broda:
-Przyjaciel. Przyszły przyjaciel, Mój Przyjacielu. - odpowiedział mechaniczny głos.
Historyjka:
Perła w odpowiedzi wtuliła się mocno w swój Diament, wesoło mrucząc.
-Kocham Mój Diament… - powiedziała cichutko pod nosem, ale zmysłowo.
Święte słowa! Perełka jest tylko i wyłącznie Grafitowej Diament! -
Historyjka
Pocałowała ją w czubek głowy. Ah… O ile nie lubiła bycia Diamentem ze względu na te wszystkie “zachowuj się, Diamentowi tak nie wypada, Diament powinien robić to, tamto, sramto, bla, bla, bla” to cieszyła się, że jest kim jest. W końcu dzięki temu miała swoją kochaną Perełkę, tak uroczą, że aż można cukrzycy dostać! - A ja kocham moją Perłę~ Powiedziałabym to całemu światu, ale - następne słowa szepnęła jej do uszka - To ty jesteś moim całym światem~ - nie kłamała. Nie było we wszechświecie nikogo, na kim zależałoby jej bardziej. Właśnie dlatego uciekając z Homeworldu wzięła ją ze sobą.
-
-
Andrzej_Duda
Historyjka:
Aż strach pomyśleć co by się stało z Perłą, gdyby została na Homeworldzie w czasie ucieczki Grafitowego Diamentu. Roztrzaskanie to w tym przypadku najlepsze co mogłoby jej się stać. Teraz rzeczywiście pozostaje się cieszyć, że można być z kimś tak uroczym jak Perełka.
-Bez mojego Diamentu byłabym niczym~ - odpowiedziała rozanielone.
Broda:
-Jesteś w posiadaniu dość… Rzadkie biżuterii, prawda? -
-
Historyjka
- A moim zdaniem, ze mną czy bez, i tak jesteś najsłodszą Perełką we Wszechświecie~ - to powiedziawszy raz jeszcze pocałowała ją w czubek głowy, przytulając ją czule do siebie.
//Przypomniał mi się film szpiegowski Atomic Blonde. Taki James Bond, ale kobieta, jasna blondynka i… Well, lesbijka. Miała podobny charakter do Grafitowej - oschła i nieczuła do większości, ale dla swojej partnerki (tu - Perełki <3) czuła, opiekuńcza i milutka =w=
-
-
-
-
-
-
-
-