Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Użytkownicy
  • Grupy
Skórki
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Brak skórki)
  • Brak skórki
Zwiń
Logo

Wieloświat

1. Strona Główna
  2. Steven Universe [PBF]
  3. Planeta Ermoria

Planeta Ermoria

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Steven Universe [PBF]
2.1k Posty 2 Uczestników 12.7k Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • Andreas D.A Niedostępny
    Andreas D.A Niedostępny
    Andreas D.
    napisał ostatnio edytowany przez

Nie ma co się właściwie dziwić. Na początku można się z tego trochę pośmiać, ale kiedy się z nimi przebywa dzień w dzień, to aż ma się czasami ochotę ich roztrzaskać o podłogę, żeby tylko przestali paplać jak defekty, którymi nawet nie są.
    Rozejrzenie się Czerwonego wykazało, że Heliotropy pracują z różnymi metalami. Choć, trudno powiedzieć co dokładnie robią poza tym, że w każdym rzędzie stanowisk jest inny materiał. A po chwili, podeszła Heliotrop B-325, czyli właściwie pierwsza, jaką stworzył. Kiedy powiedziano jej, o co się spytał jej Diament, zwęziły jej się źrenice, po czym wyraźnie i w umiarkowanym tempie powiedziała, wpierw odpowiednio sąlutując:
    -Mój Diamencie, obecnie pracujemy nad potencjałem wykorzystania różnych metali na teren Ermorii. Jan wiadomo, temperatura naszej ojczyzny nie pozwala na wykorzystanie żelaza, które przez niezwykle wysoką temperaturę występuje wyłącznie w stanie ciekłym lub topnieje do końca od razu po wydobyciu. Jak mniemam, Mój Diament zauważył, że w każdym rzędzie poziomym stanowisk stosuje się ten sam metal. Do tego mogę dodać, że w każdym rzędzie pionowym stanowisk, konstruuje się to samo urządzenia. Czyli, budujemy urządzenia testując, czy jest metal, który pozwala na ich skonstruowanie według schematów, które piszą Heliotropy wydzielone do tego zadania.

"Miałem zamiar tu umieścić interesujący cytat osoby mądrzejszej ode mnie, ale jakoś mi nic do głowy nie wpadło, więc pozdrawiam każdego kto to zobaczy"

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    • Spooky SpookerS Niedostępny
      Spooky SpookerS Niedostępny
      Spooky Spooker

-Dobrze…rozumiem. Kontynuujcie swoją robotę i spodziewajcie się w każdej chwili kolejnej inspekcji…albo też i nie spodziewajcie się, wtedy z chęcią ukarzę jednostki, które się lenią~ -rzekł z lekkim uśmiechem Czerwony Diament, po czym odwrócił się na pięcie i udał się do wyjścia, by następnie skierować się do góry i skierować się do…baraków Rubelitów. Sprawdził już swoich “naukowców”…więc teraz trzeba sprawdzić jak się miewa zbrojnie ramię.

Spokojnie jak na wojnie, póki bomba nie pie*dolnie.

• Andreas D.A Niedostępny
        Andreas D.A Niedostępny
        Andreas D.

-OOOOOOOOczywiścieeee, mój D-yja-me-n-ćje. - odpowiedziała Heliotrop, wracając do swojego standardowego wzoru mowy.
        Rubelity prezentują się dość zwyczajnie. Uwzględniając, że Ermoria nie jest w żadnym konflikcie, a do niezabudowanych terenów wystarczy wysłać kilka patroli co jakiś czas, większość wojska Czerwonego spędza czas na sparingu lub obserwowaniu sparingów, w oczekiwaniu na swoją kolej.

"Miałem zamiar tu umieścić interesujący cytat osoby mądrzejszej ode mnie, ale jakoś mi nic do głowy nie wpadło, więc pozdrawiam każdego kto to zobaczy"

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
        • Pierwszy post
          Ostatni post
        0
        • Kategorie
        • Ostatnie
        • Użytkownicy
        • Grupy