Planeta Ermoria
-
ThePolishKillerPL
Zaśmiał się, po czym przybrał poważny ton. Pstryknięciem nad głową Thanosa zjawiła się kulka ognia o temperaturze 25 Słońc.
-Za kogo ty się uważasz byś rządał <u>cokolwiek</u> ode mnie? Nie dostaniesz ode mnie nawet kszty surowca. Zrozumiałeś? Infernia nie jest na sprzedaż. -odparł, obchodząc go wokół i zatrzymując się dwa metry za nim. -
Andrzej_Duda
-Mogłem to przewidzieć. - skomentował Thanos, a następnie się zaśmiał. Następnie umieścił rękawice na wysokości swojej klatki piersiowej. Fioletowy kamień się zaświecił, a po chwili wchłonął kulę ognia. Centurion odwrócił się do Czerwonego Diamentu , a z rękawicy wystrzelił skompresowany wybuch, ktory wystrzelił Diament z niewyobrażalną mocą. Kiedy znalazł się około dwadzieścia lat świetlnych od Ermorii, wpadł do portalu, a następnie uderzył w swoją planetę niszcząc wszystko w promieniu 20000 km. Jeszcze nigdy nie dostał takiego wpie**olu w całym swoim życiu.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
Nawet głos ma kobiecy.
// Tak dokładniej, to taki: m.youtube.com/watch?v=h1FeD2UVu2M //
-Oczywiście. Ale teraz to mi się ciebie żal zrobiło. Nie widzisz, że moja moc miliardy razy przebija twoją? Poddaj się w tej chwili, a przeżyjesz ty i twoje Klejnoty. -
-
Andrzej_Duda
-Żadnych mocy… Oznacza żadnych mocy. - odpowiedział Thanos, a następnie pstryknął. Czerwona poczuła jak moce ją opuszczają. Teraz ma wzrost równy Thanosowi i standardową siłę oraz sprawność Diamentu. Natomiast rękawica zniknęła w portalu-Niby kobiet się nie bije, ale dla ciebie zrobię wyjątek, ślicznotko, haha.
-
-
-
-