Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
NP Siedzi i wygląda
Agat pobiegła do niepracujących klejnotów: Szybko! Które z was potrafią śpiewać? -
Agat pobiegła do niepracujących klejnotów:
Nikt nie jest chętny narazić się na rozbicie w przypadku fałszowania i obrażenie Niebieskiego Diamentu.
NP Nuci sobie dość cicho, ale na tyle głośno, że jej Di ją słyszy. Nikt poza tym https://youtu.be/JYKlMdvZ6K8
NP Nuci sobie dość cicho, ale na tyle głośno, że jej Di ją słyszy. Nikt poza tym
https://youtu.be/JYKlMdvZ6K8
Diament nuci razem ze swoją Perłą.
A biedna Agat najchętniej zapadłaby się pod ziemię.
NP Nucą sobie razem
Diament kieruje swoją głowę na Agat. -Czy coś się stało?
NP Nuci, ale trochę ciszej, żeby nie przeszkadzać swojej Di
Nie, wszystko jest dobrze, tylko nie chciałbym, by mój Diament był znudzony podczas pobytu na kolonii. -
Diament poklepała Agat dwoma palcami, jednocześnie rujnując jej włosy. -Już sam fakt, że że mną rozmawiasz lekko niweluje to niezwykłe znudzenie.
Włosy były nieważne: Dziękuję, mój Diamencie. Może chciałabyś porozmawiać o czymś konkretnym? -
Włosy były nieważne:
NP Se nuci
Diament: -Oczywicie. Cokolwiek masz do powiedzenia.
Nie wiem, czy to Cię zainteresuje mój Diamencie, ale mogę opowiedzieć, co zaplanowałam dla kolonii. Otóż, chciałam uczynić z niej ogromną stocznię oraz kosmoport, bazę, która mogłaby służyć do podbijania najbliższych układów. -
Diament: -Szkoda, że tu nie ma Żółtej, na pewno by ją to zainteresowała bardziej ode mnie. Ale mów, nagram dla niej.
NP Nadal sobie nudzi
Diament jest znudzona jak nigdy, chociaż Perła jej nuci.
NP Widzi znudzenie Diamentu Moja Diament… jeśli chciałabyś wrócić do swojej bazy, to twój statek jest gotowy - wskazała palcem w górę, wskazując jej statek
NP Widzi znudzenie Diamentu
Diament: -Tutejsza ekipa zrobiła świetną robotę. Oby tak dalej… -Poszła do statku z Perłą i odleciała.