Domek Stevena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Woj2000-Słuchaj, Różowa… - odparł, po czym na chwilę przerwał, by ostrożnie dobrać słowa - Cokolwiek nie powiesz, nie będziesz mogła pogorszyć swojej sytuacji. A po tych wszystkich latach one nie zasługują na kolejną rundę okłamywania i półprawd. Najlepiej powiedzieć całą prawdę, gdyż ostatecznie wyjdzie to o wiele lepiej, niż jakby coś zataić i tylko jeszcze bardziej zniszczyć i tak nikłe zaufanie. Prawda?
-
-
-
Andrzej_DudaBill ponownie odnosi wrażenie, że jego rola we wszechświecie to pocieszanie zdołowanych ładnych kosmitek.
Różowa powoli wstała z podłogi, po czym podeszła do okna i się rozejrzała przez nie. Po chwili odpowiedziała zdeterminowana:
-Tak. Musimy to zrobić. MusiMY. Bo… Potrzebuję świadka tego co się przed chwilą stało, prawda? -
Woj2000Taki jak widać jest mu pisany los od czasu, kiedy próbował doprowadzić do wyleczenia Perły z… tego, co Biała jej zrobiła. Mimo tego wrażenia, nie zamierza na nie narzekać. Przynajmniej w ten sposób można komuś pomóc.
-Jestem gotów poświadczać za tobą. - odparł zdeterminowany - Tyle mogę zrobić. -
Andrzej_DudaTo fakt… Nie ma co narzekać. Może i Bill ma teraz ręce pełne roboty, ale… Nie może znegować faktu, że jest też ogromnym farciarzem. Ma przecież Żółtą jako narzeczoną, Perełki prawie jak własne córki, Białą Pe jako przyjaciółkę…
-Dziękuję… Po prostu dziękuję, Bill… Nawet nie wiesz ile to dla mnie zna - I tutaj Różowa musiała przerwać swoją wypowiedź, bo za oknem jak coś nie spadło z powietrza na plażę, to aż pył okrył okna, a huknęło wcale nie słabiej.
-CO TO BYŁO NA GWIAZDY I RZĘSY MOJEJ MATKI?! - krzyknęła przestraszona Różowa, po czym wybiegła na zewnątrz żeby sprawdzić co się tam stało. -
Woj2000Ech… że też tak pozytywne myśli i zbieg wydarzeń musiał zostać przerwany przez to… coś, cokolwiek się tam stało. Co tylko odnowiło w nim przekonanie, że jego życie to ciągle przeplatające się pasmo wielkiego szczęścia i równie ogromnego pecha.
Nie tracąc czasu na bzdury, sam szybko wybiegł za Różową, by sprawdzić, jakie to kosmiczne dziwo znowu się wydarzyło w mieście. -
Andrzej_Duda// Zrobię Ci post w grupy.jeja.pl/topic,63944,teren-obsydianowej-swiatyni,0,93.html