Planeta Celestiuss
-
Celestiuss…niegdyś żywa, tętniąca inteligentnym życiem planeta, która rozwijała się prężnie. Aktualnie? “Ściemniona” planeta będąca centrum Mrocznego Imperium, której mieszkańcy zostali zniewoleni, a krajobrazy z majestatycznych przemieniły się w ponure i straszne. Tu też rezyduje sam Koszmarny Rycerz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
-W porównaniu do naszej, to…BARDZO w plecy. -odparł. Małe info: technologia Mrocznego Imperium dorównuje, a nawet prześciga aktualny poziom technologiczny Homeworld.
-Gdyby określić ich stan technologii militarnej dźwiękiem to określiłbym to tak. -rzekł, po czym wysunął głośniki z ramion, a następnie rozebrzmiało to:
roblox screaming kid – 00:09
— peter -
-
-
-
-
Andrzej_Duda
Nigdy nie spotkał głównej admirał. Ciekawe jak wygląda? Mroczny Pan nigdy nie pozwalał swojemu słudze na oglądanie swojego dowództwa. Ciekawe dlaczego? Wiedział tylko, że pani admirał nazywa się Nebula. Śmieszne imię. Połączenie zostało przez nią odebrane, ale jak widać, ona nie ma zamiaru zacząć rozmowy.
-
-
ThePolishKillerPL
Tyle że on jako pierwszy został zwerbowany do Imperium, także to on jest w randze zaraz po Mrocznym. Tylko pytanie, czemu Mroczny nie dawał mu szansy do spotkania się z nimi…?
-'Sup, Nebulo. Została znaleziona planeta z inteligentnym życiem do skolo-tfu, zniewolenia. -i wysłał jej koordynaty planety.
-Podałabyś koordynaty warpu na twój statek? Ktoś musi nadzorować twoje poczynania, a Mrocznemu raczej się do tego nie pali. -
Andrzej_Duda
//Kor:
Spytaj się kustosza muzeum Białej Diament. //
-Ugh, nie mam zamiaru oglądać twojej świetlnej mordy. Ani twojej świetlnej całej reszty. Ani słyszeć twojego darcia mordy w tym dziwnym slangu. Mroczny Pan dał mi pozwolenie na samodzielne działania operacyjne. Samodzielne. Mam ci to przeliterować? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-