-
Dziń dybry
-
STRZELAĆ DO CZARNUCHÓW!!! RAT-TAT-TA!!!
-
Dobry czarnuch to martwy czarnuch. Tak przynajmniej mówią w policji.
-
Rasizm to przestępstwo, a przestępstwa są dla czarnych
-
No i już cały sens istnienia gangów dla białych poszedł w pizdu.
-
@theslowestfootintheeast robimy gang dla latynosów
-
GTA San Andreas Vagos Sweep
-
moja szczera reakcja na tę informację
-
-
Yeye ass haircut
-
Czy oczekujesz raczej samych postaci utrzymanych w bardzo poważniej, realistycznej konwencji czy raczej nieco przerysowane także mogą się tutaj znaleźć? Pytam, bo początkowo chciałem odkurzyć kilka starych postaci, ale jednocześnie widzę, że lore jest oparte na prawdziwych wydarzeniach, mamy zdjęcia prawdziwych osób… Zastanawiam się jak to będzie wyglądać.
-
Lore BA (w prawdziwym życiu BD) i GA (w prawdziwym życiu GD) będzie w dużym stopniu bazowane na realnych wydarzeniach które miały miejsce, dlatego też w ważnych postaciach są realne osoby z zmienionymi danymi/pseudonimami, niektóre z nich stały się seryjnymi zabójcami, których nie dało się zamknąć z powodu braku dowodów. Ale reszta gangów + własne będzie mniej poważna (o ile można to tak nazwać. I jeśli chcesz odkopać np. Carmelitę albo inne postacie z Underworld/Nowego Detroit to nie mam z tym problemu.
-
Myślę, że wszystko co musiało być na początku jest. Resztę będę dodawał z biegiem czasu wydarzeń w PBFie.
-
yea
-
Co tak właściwie będzie tu możliwe do zrobienia w tym pbfie? W jakim kierunku to wszystko ma iść?
-
Zależy od postaci. Dla jednych celem może być dorobienie się i wyjazd z Chicago, dla innych zniszczenie wrogów gangu, a dla innych rozwiązanie własnych problemów podczas całej zawieruchy w mieście.
-
Zrobiłbym kartę gdyby nie trzea było historii pisać.