Regulamin
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pan_hejter
Vader0PL pisze:Nie masz zezwolenia rządu na prowadzenie NNC. Bardzo, ale to bardzo nie lubię, kiedy muszę wyciągać karty przed finałem. Tutaj muszę to zrobić, bo Angel tego nie widzi: Jeden gracz stanowi ogromne i realne zagrożenie dla Izyry, gdzie jej technologia jest bezsilna. Po prostu ten gracz aktualnie niezbyt gra pod otwartą wojnę. I wbrew pozorom jest to ktoś, kogo Izyra się nie spodziewa. Moje ulubione Motto? To jest pewien zabawny…. A nie, czekać. Moje ulubione Motto brzmi: Każdy sojusz kończy się zdradą. A tutaj ten gracz realizuje to w blisko 75%.
Vader to że podejżewasz iż jakiś gracz zdradzi izyre nie oznacza że powinieneś dawać jej forów. To jest akurat niesprawiedliwe nie powinieneś ingerować w decyzje graczy tylko dlatego że to byłoby dla kogoś nie miłe.
-
Aronimus
pan_hejter pisze:Vader to że podejżewasz iż jakiś gracz zdradzi izyre nie oznacza że powinieneś dawać jej forów. To jest akurat niesprawiedliwe nie powinieneś ingerować w decyzje graczy tylko dlatego że to byłoby dla kogoś nie miłe.
Z drugiej strony Izyra może teraz uznać każdego za wroga i odizolować się od świata niczym Stalin w okresie międzywojennym.
-
-
Vader0PL
pan_hejter pisze:Vader to że podejżewasz iż jakiś gracz zdradzi izyre nie oznacza że powinieneś dawać jej forów. To jest akurat niesprawiedliwe nie powinieneś ingerować w decyzje graczy tylko dlatego że to byłoby dla kogoś nie miłe.
Ta sytuacja jest nowa, więc forów przez to nie dostała. Po prostu… cieszę się, że ktoś robi coś, co ja bym zrobił na jego miejscu.
-
-
-
-
-
bulorwas
Vader0PL pisze:Nie masz zezwolenia rządu na prowadzenie NNC. Bardzo, ale to bardzo nie lubię, kiedy muszę wyciągać karty przed finałem. Tutaj muszę to zrobić, bo Angel tego nie widzi: Jeden gracz stanowi ogromne i realne zagrożenie dla Izyry, gdzie jej technologia jest bezsilna. Po prostu ten gracz aktualnie niezbyt gra pod otwartą wojnę. I wbrew pozorom jest to ktoś, kogo Izyra się nie spodziewa. Moje ulubione Motto? To jest pewien zabawny…. A nie, czekać. Moje ulubione Motto brzmi: Każdy sojusz kończy się zdradą. A tutaj ten gracz realizuje to w blisko 75%.
Zainspirowało mnie to do prowadzenia Badań… BADAŃ!!!
-
-
Kuba1001
Rafael_Rexwent pisze:Surowce za free od PIzzy, jednostki za free od Pizzy, surki za free od Ofcy, Pancernikopodobne wielkie bydlaki przy posiadaniu wady “Nie potrafią budować wielkich okrętów”. Noo, to chyba tyle ^^
Ale jak dostaję jednostki i surowce Pizzy za darmoszkę, to nikt nic nie gada.
A jak Iza dostaje, to wszyscy jakby oszaleli. -