Regulamin
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Psychopata_
Każda rewolucja kończy się tym, że jej przywódcy po pewnym czasie zajmują takie same miejsce jak ci, których obalali. I wtedy wybucha kolejna rewolucja.
Według mnie nie warto Angel, bo stworzy się coś co znowu nie będzie pasować reszcie.
Lepsze byłyby zwykłe negocjacje i kulturane zwracanie MG uwagi na popełniane przez niego błędy a nie takie “ch**, ku*wa Vader niedobry bo bije i jest cholernie złym MG”.A zresztą na tyle co znam Vadera to wiem, że swój błąd, który wydaje się być nieodwracalny potrafi naprawić w swój, czasem dziwny, sposób. Nawet jak jest coś czego być nie powinno, to zwyczajnie to coś zaraz po prostu je**ie i będzie bez użyteczne albo mało efektywne.
-
-
bulorwas
Psychopata_ pisze:Każda rewolucja kończy się tym, że jej przywódcy po pewnym czasie zajmują takie same miejsce jak ci, których obalali. I wtedy wybucha kolejna rewolucja.
Według mnie nie warto Angel, bo stworzy się coś co znowu nie będzie pasować reszcie.
Lepsze byłyby zwykłe negocjacje i kulturane zwracanie MG uwagi na popełniane przez niego błędy a nie takie “ch**, ku*wa Vader niedobry bo bije i jest cholernie złym MG”.A zresztą na tyle co znam Vadera to wiem, że swój błąd, który wydaje się być nieodwracalny potrafi naprawić w swój, czasem dziwny, sposób. Nawet jak jest coś czego być nie powinno, to zwyczajnie to coś zaraz po prostu je**ie i będzie bez użyteczne albo mało efektywne.
Zgodzę się tutaj z Psycho, ale tylko połowicznie. Obu z was Vader i Angel lubię, ale to się z mojej perspektywy śmieszne robi. Vader zamiast wystawiać wszystkie karty na jaw mogłeś wytłumaczyć im to na pw by nie niszczyć soczystej destrukcji. A ty Angel po prostu przesadziłeś, taki rzeczy az nie wypada robić. Może i miałeś pod pewnym względem słuszną ideę, ale środki były fatalnie dobrane. To moje stronnictwo i moje zdanie.
-
-
-
-
-
-
-
-
-