Sugestia
-
Nie wiem, może jakieś sortowanie typu podział na fantasy, strategie, gangsterskie, albo grupy z największą ilością postów, aktywnością. Na pewno ułatwiłoby to przeglądanie Wieloświatu kiedy będzie tutaj jeszcze więcej PBFów.
Pomysłodawca: Abomination -
Mogłeś ładniej to napisać, zamiast kopiować z czatu
-
Proponuję wprowadzenie możliwości sortowania PBFów na kategorie (sci-fi, fantasy etc.) oraz na jakieś listy PBFów z największą aktywnością, największą liczbą postów i tym podobnych.
-
No super teraz ten zedytował i mój post jest meaningless
-
W ogóle ta sugestia nie jest potrzebna, bo rzecz jest w planach, z tego co wiem.
-
To fajna sugestia Abomination…
@Rafael-Rexwent napisał w Czat Ogólny:
Mam taką propozycję do rozważenia, która będzie tylko zyskiwać z czasem. Chodzi mi o jakiś rodzaj selekcji pbfów na na przykład “Fantasy”, “Postapo”, “Strategiczne” etc.
Po prostu byłoby to bardziej czytelne i intuicyjne niż ściana pbfów gdzie przed pbfem o szkole znajduje się strateg zaś tuż za nim pbf osadzony w uniwersum fantasy. -
Jak Maxwell i Rafael napisali - od jakiegoś czasu bardzo powoli się tym zajmuję.
Testy tutaj nie będą widoczne, bo pracuję na plikach nodebb więc jak coś zepsuję to trudniej to naprawić - dlatego robię to na testowej stronie
Póki co jestem jednak na etapie uczenia się jak dokładniej kategorie są renderowane na stronie głównej, bo muszę to oczywiście widzieć by móc na to wpłynąć.Jednak trochę to zajmie - najpierw najpewniej dodam wyświetlanie tylko kategorii w których się gra (tj. jest się członkiem powiązanej grupy), a dopiero później sortowanie.