Czat
-
Jakbym chciał mu zrobić krzywdę, to bym wysłał na niego Abuyina, ale on chciał równej walki.
-
Jesteście dziwni jacyś. Normalnie tak się gra. Wchodzisz na kanał a futaj na temat i się bijesz z innym graczem już tak robiłem
-
@kubeł1001 napisał w Czat:
Ze wszystkich bodajże dwudziestu lub więcej postaci, które masz, dałeś mu akurat Niziołka?
Kube, za ile będziesz sprzedawał wejściówki na tą walkę?
-
@armagedor napisał w Czat:
Jesteście dziwni jacyś. Normalnie tak się gra. Wchodzisz na kanał a futaj na temat i się bijesz z innym graczem już tak robiłem
Fajnie, ale zrozum, że taka formuła nie obowiązuje wszędzie. Przeczytaj jakikolwiek temat, gdzie gra ktoś inny i zobacz, że to nie wygląda tak, jak się przyzwyczaiłeś.
-
@radiotelegrafista napisał w Czat:
Ze wszystkich bodajże dwudziestu lub więcej postaci, które masz, dałeś mu akurat Niziołka?
Dla ciebie? Minimum dwa odpisy każdą postacią w Elarid w tygodniu.
-
Na poważnie, jeżeli Arma chce walczyć, to to są dostępne opcje:
- Xavier Waasi.
- Perun Ward.
- Tennover Flamereaper.
- Baszal Vallohr.
- Dyniogłowy.
- Szeth Aogad. -
Wybrałem ich zupełnie losowo i przypadkowo.
-
To czemu Belka może się bić z olbrzymem a ja nie mogę?
-
Normalność nie istnieje. Gram w PBFy od sześciu lat i takich sytuacji praktycznie nie widziałem, chyba że były uzgodnione z innym graczem. Taka byłaby moja definicja normalności, gdybym ją uznawał. Myślę, że możesz nieco zbyt mocno opierać się na doświadczeniach z RP pozbawionych GMa.
-
@armagedor
Lex retro non agit. Prawo nie działa wstecz. Belka się bije, bo to zanim Kuba zaznaczył, że Hekarz sobie tego nie życzy. -
Po co GM jak masz rzuty kośćmi?
-
Dla ciebie? Minimum dwa odpisy każdą postacią w Elarid w tygodniu.
Czy murzyn bard też się do tego wlicza?
-
Po co GM jak masz rzuty kośćmi?
Bo kość to tylko trochę numerków, które czasem się przydają, ale nie opowiedzą o świecie przedstawionym, NPC i większej fabule.
-
To czemu Belka może się bić z olbrzymem a ja nie mogę?
Nikt nie powiedział, że może i najpewniej tej walki nie wygra. Taco wszedł do tego tematu, ale nie miał zamiaru się bić, uczciwie trzeba przyznać, że Hekarz sam zaczął, a Taco się wycofał. To, że Belka postanowił wejść akurat wtedy i został sam to tylko jego problem. On też mógłby się wycofać, ale nie chciał. Hekarz dopiero po tej akcji zgłosił pretensje, więc od tej pory reaguję.
-
Czy murzyn bard też się do tego wlicza?
Wedle uznania, coś mu wymyślę, ale nie wiem czy chce ci się grać bez Jurka.
-
-
To po co walczę jak nie wygram?
-
Aj tam, gadanie.
Waasi jest praktycznie bezbronny. To nie tak, że ma jakiekolwiek wsparcie w postaci organizacji przestępczej, czy coś. -
Juruś… Nie, towarzyszy się nie zostawia, tako rzecze prawo.
Dobra, ciul z tym. Skoro mamy ten mały renesans, to dzisiaj dam odpisy Morzywałowi, Densissmie i tej małej, zielonej gnidzie Tissaen. A zobaczymy, jak mnie najdzie wena, to w Pandemii i Oskad też odpiszę.
(P.S. Grajcie w Oskad, bo inaczej zamknę was w czacie prywatnym z Dantem) -
A skoro jesteśmy przy Oskad… Nie zapomnieliśmy o czymś, Radio?