Czat
-
@belkapelka napisał w Czat:
To po co walczę jak nie wygram?
Zadaję sobie to samo pytanie (tak jak pytanie po cholerę właściwie to wszystko) od początku starcia, zwłaszcza, że w każdej chwili miałeś, i wciąż masz, możliwość ucieczki.
-
Zrobię drugą postać i nią zaatakuję zaraz jak ta ucieknę z tematu
-
Wybrał ucieczkę.
edit: Nie, nie przejdzie takie robienie postaci, by kontrować inną postać. I to tak prosto z mostu. Ogólnie trzymaj się z tego tematu z daleka, przynajmniej dopóki nie zdobędziesz doświadczenia i nie zeznajomisz się z tym, jak wygląda gra w Elarid.
-
Jeśli Hekarz nie zmieni swojego nastawienia do graczy z dupy wbijających mu do tematu, a wątpię, żeby zmienił, to taka postać zginie od razu, ty poświęcasz więcej czasu na tworzenie postaci niż ja na ich zabijanie, więc jestem na plus.
-
Oto moje oficjalne stanowisko w tej sprawie.
-
Dawny użytkownikodpowiedział Dawny użytkownik o ostatnio edytowany przez Dawny użytkownik
Zrobię drugą postać i nią zaatakuję zaraz jak ta ucieknę z tematu
Admin nie pozwoli bo ta grupa jest family friendly i nie można zabijać innych postaci
Nerd admin -
Cmentarz twierdzi co innego.
-
Cmentarz sprzed 2 lat
-
Pierdolę nie gram
-
-
Adminofaszyzm! Precz z komuną
-
Można, ale nie w ten sposób. Nie zmienię całego PBF’a pod jednego gracza, więc żegnam, chociaż nie ukrywam, że trochę mnie boli, gdy nowi tak szybko się zniechęcają.
-
@theslowestfootintheeast napisał w Czat:
A skoro jesteśmy przy Oskad… Nie zapomnieliśmy o czymś, Radio?
-
Jak RP słabe to nie zniechęcają się tylko pierdzielą granie na dłuższą chwilę to i tak jest nieżywe
-
Adminofaszyzm! Precz z komuną
Wiele razy mówili o mnie, że jestem faszystą, kilka razy, że komunistą, ale nigdy nikt nie użył tych dwóch określeń w jednym zdaniu.
-
Ogólnie, chat.
-
@armagedor napisał w Czat:
Jak RP słabe to nie zniechęcają się tylko pierdzielą granie na dłuższą chwilę to i tak jest nieżywe
Dobrze, że przyznałeś, że nie widzisz różnicy między RP i PBF.
-
Walić słaby pbf/RP. Oklepany schemat z elfem, krasnoludem i człowiekiem i magia jak z heroes III.
-
Oryginalność na poziomie przekopiowania opisów ras z DnD, wrzucenia wszystkiego do jednego worka i patrzenie czy to nie pierdolnie od nadmiaru gówna
-
Nie pozdrawiam.