Czat
-
W torbie mam całe złoto
-
@Rafael-Rexwent
Na zlocie mi zależy. Rzuciłem ją żeby odwrócić uwagę olbrzyma i go z zaskoczenia zaatakować s potem Kuba napisał że nie wygram walki i nie muszę walczyć -
A potrzebuję złota na strzały i najemników
-
@Hekarz
Oddaj złoto torbę możesz zostawić sobie
-
@Hekarz
Oddaj złoto jak coś
-
@Hekarz
Pójdę na rękę zostaw sobie z 4000 zostaw sobie 500 złota a mi oddaj resztę
-
Masz za darmo 500 golda
-
@Hekarz
Jak będziesz to odpisz
-
Tylko jedno w torbie mam. Złota pięć gram. Odlecieć sam w krainę pełny biedy.
Masz nauczkę na przyszłość, że złoto należy trzymać odpowiednio rozłożone, a ta torba z zawartością została w tym przypadku spłatą odszkodowania za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu zaatakowanego. Proste. -
Żałuję, że Kuby obecnie nie ma. Mógłby usunąć ten spam.
-
@rafael-rexwent napisał w Czat:
Tylko jedno w torbie mam. Złota pięć gram. Odlecieć sam w krainę pełny biedy.
Masz nauczkę na przyszłość, że złoto należy trzymać odpowiednio rozłożone, a ta torba z zawartością została w tym przypadku spłatą odszkodowania za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu zaatakowanego. Proste.Po co mam iść bez złota za co kupię strzały i najmeników żeby go zarąbać tego olbrzyma
-
Było dobrze miała być fajna walka i rozwalenie olbrzyma
-
Dla takich chwil się gra w fantasy walka z olbrzymem graczem i pokonanie go i zabicie postaci
-
Ale taco musiał pójść jak tylko wszedłem do tematu a łatwo byłoby wtedy go olbrzyma pokonać i potem fabuła poszłaby
-
Ale niektórzy nie myśla i przez taco straciłem torbę ze złotem a potem Kuba nie wpuścił do tematu łowcy potworów
-
Boltimora nie wpuścił a mógł go wpuścić i byśmy razem walczyli z olbrzymem
-
A potem poszłoby się sprzedać to co z olbrzyma
-
Głowę i trofeum i grałoby się dalej poszłoby się na postaci taco odegrać za to że uciekł dezerter
-
A tak straciłem złoto przez Kubę i taco
-
@Hekarz