Czat
-
@Hekarz
Oddaj złoto jak coś
-
@Hekarz
Pójdę na rękę zostaw sobie z 4000 zostaw sobie 500 złota a mi oddaj resztę
-
Masz za darmo 500 golda
-
@Hekarz
Jak będziesz to odpisz
-
Tylko jedno w torbie mam. Złota pięć gram. Odlecieć sam w krainę pełny biedy.
Masz nauczkę na przyszłość, że złoto należy trzymać odpowiednio rozłożone, a ta torba z zawartością została w tym przypadku spłatą odszkodowania za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu zaatakowanego. Proste. -
Żałuję, że Kuby obecnie nie ma. Mógłby usunąć ten spam.
-
@rafael-rexwent napisał w Czat:
Tylko jedno w torbie mam. Złota pięć gram. Odlecieć sam w krainę pełny biedy.
Masz nauczkę na przyszłość, że złoto należy trzymać odpowiednio rozłożone, a ta torba z zawartością została w tym przypadku spłatą odszkodowania za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu zaatakowanego. Proste.Po co mam iść bez złota za co kupię strzały i najmeników żeby go zarąbać tego olbrzyma
-
Było dobrze miała być fajna walka i rozwalenie olbrzyma
-
Dla takich chwil się gra w fantasy walka z olbrzymem graczem i pokonanie go i zabicie postaci
-
Ale taco musiał pójść jak tylko wszedłem do tematu a łatwo byłoby wtedy go olbrzyma pokonać i potem fabuła poszłaby
-
Ale niektórzy nie myśla i przez taco straciłem torbę ze złotem a potem Kuba nie wpuścił do tematu łowcy potworów
-
Boltimora nie wpuścił a mógł go wpuścić i byśmy razem walczyli z olbrzymem
-
A potem poszłoby się sprzedać to co z olbrzyma
-
Głowę i trofeum i grałoby się dalej poszłoby się na postaci taco odegrać za to że uciekł dezerter
-
A tak straciłem złoto przez Kubę i taco
-
@Hekarz
-
Oddaj złoto torbę możesz zostawić sobie
-
Raz - strata golda to nie koniec gry. Teraz możesz zacząć zarabiać od zera ot choćby jako zamiatacz albo zaciągnąć dług w banku czy u handlarza.
Dwa - twoja głupota i używanie pełnej złota torby jako pocisku to nie wina Kuby i Taco.
Trzy - Weź pod uwagę, że twoja wizja zakłada chwalebną drogę po zabiciu innej postaci. Nie sądzisz, że trochę to niemiłe? -
To po co gra olbrzymem? Olbrzymy są w fantasy złymi i są od zabijania hekarz chciał złupić wioskę i mu przeszkodziłem
Nie użyłem jej jako pocisku jako wabik jej użyłem żeby uwagę odwrócić
Zanim zarobię na najmeników i strzały to minie pół roku -
Po co gra olbrzymem? Bo ma ochotę przeżyć przygodę jako olbrzym. Czy to aż tak trudne do zrozumienia? Tak samo jak to, że nie wspomnę kto tu jest zły będąc intruzem przeszkadzającym biednemu Panu Olbrzymowi w uczciwej pracy łupieżczo-ekspansywnej.