Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Abbei_The_Toy_Maker
Rafael_Rexwent pisze:Tak, bo każdy musi wiedzieć i obudzony o trzeciej w nocy recytować z pamięci pbfy gdzie gra Kuba? Oprócz Elarid, Ekspedycji, Imperium Sithów, Nazaris, Kolonii, ŻBWP to nie znam innych pbfów, gdzie gra bo jakoś nie czuję potrzeby posiadania tej wiedzy…
No jeszcze na dwóch moich gra, skoro już o tym mowa…
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Rafael:
Nie oszukuj, bo wiesz, mogę dać Ci P O T Ę Ż N E G O bana, pamiętaj o tym.
I w ogóle to fajnie, super, zarąbiście, że wbiliśmy tyle tych postów.
I do wszystkich zainteresowanych:
Prowadzę Elarid, Pandemię i Ekspedycję, zaś gram w Edgorath (trzy postaci), Żadnych Bogów, Żadnych Panów (pięć postaci), Dziewięć Sfer (jedna postać), Przestrzeń (jedna postać), Paradosso (dwie postaci), Dzielnica Świtu (jedna postać), Nowa Ziemia (jedna postać), Marvel 2 (cztery postaci), Star Wars Rebels (dwie postaci), Imperium Sithów (jedna postać), Kolonia (jedna postać). A jakby tego było mało jestem Moderatorem i wzbogacam świat przedstawiony w Kolonii, odpisuję czterem postaciom w Nowej Ziemi oraz mam kilak innych spraw na głowie.
Nie liczę tutaj PBF’ów, które umarły, umrą lub, w których nie zacząłem jeszcze grać lub też nie zrobiłem wszystkich, zaplanowanych postaci.
A dla innych zainteresowanych:
Mamy dwie nowe organizacje, które przydadzą się podczas fabuły dla kilku osób, a do tego zaraz zacznę babrać się w tym bagnie, na które mówi się Wieści ze Świata, bo zaplanowaną fabułę muszę (przez pewnych graczy) podzielić na kilka części, żeby się to wszystko kupy trzymało.
Najmocniej przepraszam jeśli podczas wymieniana grup lub postaci popełniłem jakiś błąd. -
-
-