Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Vader: Nazarisa nie wspominam, bo już został wspomniany. Adv: Hehehehehe…
ja należę do Nazarisu ale nie pisze tylko obserwuje , jednym słowem uczę się jak grać.
Najlepszą szkołą do gry w PBF’y strategiczne były Marmolady. Kappa.
APPAK*
skoro Vaidro lubi spuszczać wpiernicz , to chyba czas ,żeby rolę się odwróciły?
Nie zrobiłem niczego, czego nie wymagał ode mnie GM w kontaktach. Gdyby nie to, to nie uśmierciłbym tamtych dwóch graczy ;‐;
Albert I Martwomemiczny
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Albert I Martwomemiczny Wystarczy martwy ;‐;
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Albert I Martwomemiczny
Wystarczy martwy ;‐;
No to raczej zdechły :^
Vader0PL pisze:Nie zrobiłem niczego, czego nie wymagał ode mnie GM w kontaktach. Gdyby nie to, to nie uśmierciłbym tamtych dwóch graczy ;‐; spokojnie ja Cię nie zamierzam zabijać, wolę z Tobą nie zadzierać w końcu rush na mój fort byłby creepy
Vader0PL pisze:Nie zrobiłem niczego, czego nie wymagał ode mnie GM w kontaktach. Gdyby nie to, to nie uśmierciłbym tamtych dwóch graczy ;‐;
spokojnie ja Cię nie zamierzam zabijać, wolę z Tobą nie zadzierać w końcu rush na mój fort byłby creepy
Jeśli już to umrę w kopalni
*rush
Abbei_The_Toy_Maker pisze:*rush przecież tak jest !
Abbei_The_Toy_Maker pisze:*rush
przecież tak jest !
…
Vader0PL pisze:…
takie pytanko ,jak moja postać czysto teoretycznie umrze , to będę miał okazję porozmawiać z exodusem (tak wogule to jest księga wyjścia)
Jeśli zechcesz to tak, acz to tylko przedłuży nieco wątek Twojej postaci, bo śmierć to śmierć.
Czy naprawdę nie można dać temu osobnikowi bana?
Nie lepiej zabić mu po prostu postać?
AdvBioSys pisze:Czy naprawdę nie można dać temu osobnikowi bana? Podaj mi choć jeden powód dla ,którego powinienem dostać bana , bo żadnego podpunktu regulaminu nie złamałem!!!
AdvBioSys pisze:Czy naprawdę nie można dać temu osobnikowi bana?
Podaj mi choć jeden powód dla ,którego powinienem dostać bana , bo żadnego podpunktu regulaminu nie złamałem!!!